2777
2789

تو همههههه چی نظر میده

مثلا شوهرم بهش گفته من میخوام اسلیو معده کنم گفته نه بگو نکنه خیلی بده

یا مثلا شوهرم با پدرم کار میکنه خیلی چالش داره

دنبال یک کار بود خیلی وقته..دیروز بهش زنگ زدن بیا

حالا امشب به شوهرم گفته نمیخواد بری پیش همون پدر زنت بمون

چقدر مگه میخوای پول دربیاری دونفر ادمین و ...

چیکار کنم انقدرررر تو همه چی نظر نده

از طرفی شوهرم چون از مادرش دوره هرکار میخوایم بکنیم بهش میگه هرچی میگم نگو فایده نداره

خسته شدم دیگه

کسی بوده مادرشوهرش درست شده باشه؟

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۵ ساله با کل خاندان شوهر قطع رابطه ام راحتتت

من نمیتونم

چون شوهرم مادرشو خیلی دوست داره

از چشمش میوفتم

تو شوهرتم قطع ارتباطه؟

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
خوب اون معدرو که درست گفتهکار هم بنظر منطقی نیادبعدشم پسرشه باید نظر بده نکنه فقط میخوای خودت نظر بد ...

دلیل اینهمه خشم چیه

من هرکار میگه بکن میگم اوکی بعد کار خودمو میکنم الان نظر نمیده 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم اولا که حرف درستی زده که گفته عمل اسلیو نکن چون خیلی بد و خطرناکه وبعدم اینکه خوبه که گفته با ...

شایدم من زیادی حساس شدم

دلیلشم اینه شوهرم امار هررررر کاری رو به مادرش میده و من رو این قضیه حساسم

هربار که تکرار میشه

من حساس تر میشم

بعدشم توم قطعا با مادرت یا پدرت گاها مشورت میکنی اونم ی نظری داده دیگه خودت خوب راجب هرچیزی تحقیق کنین به همراه شوهرت زیاد حساس نشو ولی نزار همه نظراتشو بهت تحمیل کنه همین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من هرکار میگه بکن میگم اوکی بعد کار خودمو میکنم الان نظر نمیده

چقدر طول کشید تا رفتارش خوب شد

دلیل اینهمه خشم چیه

خشمی در کار نبود عزیزم

بازم قضاوت

من حقو گفتم به دهن شما تلخ اومده

دیدی که تا شما تاپیک زدی یک از خدا بیخبری اومد بهت گفت قطع رابطه کن

خدارو هم در نظر نمیگیرن که اون مادر چطور بچرو بزرگ کرده اونم حق داره

چقدر طول کشید تا رفتارش خوب شد

شیش سال😬فک کن حتی تو پوشک کردن بچه هم نظر میداد محل ندادم