2777
2789
عنوان

خانومای یا تجربه چطوری دخالت مادرشوهرمو کم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 25 پست
بعدشم توم قطعا با مادرت یا پدرت گاها مشورت میکنی اونم ی نظری داده دیگه خودت خوب راجب هرچیزی تحقیق کن ...

اخه یکاری میخوایم بکنیم نظر شوهرمو عوض میکنه

من خیلی تلاش کردم که شوهرم کارشو عوض کنه چون سر همین همکاریشون با بابام کارد و پنیره

حالا که شرایط اوکی شده و کار جور شده داره نظرشو عوض میکنه..

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه یکاری میخوایم بکنیم نظر شوهرمو عوض میکنهمن خیلی تلاش کردم که شوهرم کارشو عوض کنه چون سر همین همک ...

تو با شوهرت شرط کن وای بحالت ببین الان موقعیت داری در نیومدی وای ب حالت بشنوم غر میزنی باز با بابام اوقات تلخی میکنی وگرنه زنگ میزنم هرچی گفتی و میگی ب بابام میگم ک خودش بندازتت بیرون باش اتمام حجت کن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اسی تو شوهرت مشگل داره نه مادرشوهرتمیشه بگی چند کیلویی

من 98کیلو ام😭

23سالمه

از ریخت افتادم کلا

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
شایدم من زیادی حساس شدمدلیلشم اینه شوهرم امار هررررر کاری رو به مادرش میده و من رو این قضیه حساسمهرب ...

نه حساس نباش مخصوصا وقتی حرف بدی نمیزنه بعدم اینکه به مرور زمان شوهر وابستگیش به زنش بیشتر میشه کمتر همه چیز به مادرش میگه اولش اینطورین همشون

شیش سال😬فک کن حتی تو پوشک کردن بچه هم نظر میداد محل ندادم

ای خدا

نظر که هست .مادره میگه .

دخالت که نیست .

خوب شما گوش نکن .بله درست میگید بگو ولی کار نودت کن .

شما خانوادتون نظر نمیدهند.

میدهند کار دارند اونها همینطور

مهم اینه شوهرت مستقل عمل کنه بقیه حرف ها مهم نیسا

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
نه حساس نباش مخصوصا وقتی حرف بدی نمیزنه بعدم اینکه به مرور زمان شوهر وابستگیش به زنش بیشتر میشه کمتر ...

انشالله که درست بشه

من اصلا راضی به قطع ارتباط و این چیزا نیستم جون اونا خانوادشن اما از این دخالت ها هم خسته ام

اخه یکاری میخوایم بکنیم نظر شوهرمو عوض میکنهمن خیلی تلاش کردم که شوهرم کارشو عوض کنه چون سر همین همک ...

نظرش بگه مهم نیست .به بابات بگو از شراکت درش بیاره .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
قشنگ تحقیق کن یا به خود دکتر بگو خیلی معدتو جمع نکنه

اره عزیزم الان تو مرحله تحقیقم هنوز

از چندتا متخصص گوارش هم سوال کردم

میگن خوبه عوارض نداره