2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب طرز خنده داری خنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه مامان خودش بود درباره اش تاپیک نمیزد تو متن حس میشه که اسی خودشو بالاتر از شوهر و مادرشوهرش میدو ...

دوست عزیز من تاپیک های زیادی دیدم ک از مادر خودشون گله داشتن و خیلی بدتر هم گفتن وقتی یکی ازار میرسونه بد میگن دیگه از سر خوشی نمیگن ک مادر ادمم اگ اینطوری باشه خب خیلی بده 

خونمون حیاطیه ،در حیاطم ب لطف شوهرم عین در کمیته امداد همیشه بازه ،اگرم ببندمش از بالا پشت بوم راحت ...

در پشت بوم قفل بزندر حیاطم تاکید کن ببندن.تو این‌جامعه نمیگه دزدی کسی بیاد داخل

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

اگه مامان خودش بود درباره اش تاپیک نمیزد تو متن حس میشه که اسی خودشو بالاتر از شوهر و مادرشوهرش میدو ...

یچیزی یاد گرفتین میگین مامان خودش ،خب مامان من خر مغزشو گاز زد ۵ متری من قایم شه پشت ماشین و گوشش رو بده جلو یا پشت در وایسه 

اینقدربدم میاد ازاونایی که تو تاپیک دیگران فاز نصیحت میگیرن😐😐😐حتما یه چیزی هست که این بنده خدااینجوری میگه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
من ب تاوان گناهان کل نسلم عروس اینا شدم وگرنه ی زن خنگ عقب مونده حتی پسری ک بزرگ کرده هم خنگه ک شوهر ...

من به عنوان کسی ک اقوام درجه یک شوهر چت و پیام های منو شوهرمو چک میکرد یواشکی از گوشی شوهرم درکت میکنم 

ادم با مادر خودش راحته تذکر میده با مادرشوهر ک نیس بعد اگ مادرش اینکارو میکرد چقد شوهرش ناراحت میشد اسی خیلی طبیعی و بحق داره حرف میزنه 

عوضش تو هم شعور نداری که به یکی بزرگتر از خودت میگی خنگ

هر ادمی با رفتاراش برا خودش عنوان و احترام‌میخره.بزرگتری که بزرگتری بلد نباشه و عاقل نباشه مقصر هر چیزی هست که بهش بگن.شما داری به طرف توهین‌میکنی میگی بیشعور مثلا خیلی خوبی؟بزرگتری به رفتاره و عقله نه به تعداد گردش زمین به دور خورشید

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

توهین نکنین عزیزان نظراتتون و با احترام کامل بگید اگه نمیتونی تاپیک رو ترک کنید چون صددرصد توهین کنین توهین می‌شنوین پس بهتره نه خودتونو کوچیک کنین نه طرف مقابل رو عصبی کنین اصلا اسی آدم بدی هست به ما چه محترمانه نظر بدید تا جواب محترمانه بگیرید

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗