2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب طرز خنده داری خنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 81 پست
شوهرت مگه سر کار نمیرهببین از این آویز زنگوله ها اینایی که در باز میشه میخوره بهش صدا میده آویزون کن ...

صدا هم بده مگه فک کردی دست پاچه میشه یا هول میشه؟ ی  زود میاد تو میفهمه دفه بعدی پشت در باید وایسه😂ی بار وقتی داشت تو کشو کمدم رو میگشت مچش رو گرفتم ولی خیلی ریلکس در کشو رو بست و رفت نشست ،

ن شوهرم کارشو ول کرده فعلا میگه میخام برا استخدامی بخونج البته ارواح عمش اگر بخونه🙄

ن شکر خدا شوهرم خنگ نیست ولی کاملا اون چیزی ک باید از خانواده یادمیگرفت و چیزی ک ب صورت عادی ی آدم ب ...

مادرش فقط وقت فضولی داشته وقت بچه تربیت کردن ندارن اینجور ادما 

تازه اون موقع جوون بوده بیشتر جون داشته فضولی کل شهررو میتونسته بکنه 

اه چقدر این شخصیت ها حال بهم زنن 

دیدم که میگم

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن شکر خدا شوهرم خنگ نیست ولی کاملا اون چیزی ک باید از خانواده یادمیگرفت و چیزی ک ب صورت عادی ی آدم ب ...

اره خوب بعضی ها فقط خانواده اب و غذاشون میدن تربیت شون نمیکنن همینجوری تو جامعه برا خودشون بزرگ میشن

باز خوب خنگ نیست. حالا ممکن ب مرور اخلاق ش خوب بشه ولی اگ خنگ بود واقعا زندگی سخت میشد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

صدا هم بده مگه فک کردی دست پاچه میشه یا هول میشه؟ ی زود میاد تو میفهمه دفه بعدی پشت در باید وایسه😂 ...

میدونم چی نیگی عین مادرشوهر من پرو و وقیحه،جات بودم یه نرده میزدم به پله بالا پشت بود یه قفلم میزدم بهش تا نتونه از اونجا بیاد،خب شوهرت مگه واسه استخدامی نمیخواد بخونه پس هر دقیقه رفت و آمدش چیه دیگه،خرجتون این مدت چی میشه

مادرش فقط وقت فضولی داشته وقت بچه تربیت کردن ندارن اینجور ادما تازه اون موقع جوون بوده بیشتر جون داش ...

دقیقا میخاد از زندگی همه سر در بیاره و زندگی خودشو مخفی کنه این خصلت رو دخترشم داره

میدونم چی نیگی عین مادرشوهر من پرو و وقیحه،جات بودم یه نرده میزدم به پله بالا پشت بود یه قفلم میزدم ...

حرف مفت میزنه مگه رفیق بازیاش میزاره بخونه ،من ک خرجمو در میارم بابامم خرجیمو میده اونم از اولش بی مسئولیت بود فک نکنمم درست شه