2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزها هستند 

قسمت

قضا و قدر

رفتار‌ خودمون

رفتار دیگران

چشم زخم

دعا 

حکمت 

چیزی نیست بگیم فقط این بوده فقط کار قسمت بوده خودم یه کاری کردم کسی که دوستش داشتم جدا شدم بگم قسمت بوده نه عمل خودم هم بوده شاید یه روزی دوباره دیدمش قسمتم شد

کاش تو اینجا بودی 💔

اره خیلی شدیدددد اعتقاد دارم

به تین باور رسیدم که واقعا هرچی خدا بخواد همون و هرچی خدا بخوادم میشه همون قسمت

هزاران اتفاق افتاده که به قسمت اعتقاد پیدا کردم

مثلااااا یبار تصمیم داشتم دوربین بخرم،رفتم یه دوربین نیکون معمولی دیدم و خوشم اومد،اما یه اتفاقی افتاد که پولش جور نشد و خیلییی ناراحت شدم و وقتی که پولم جور شد رفتم اما دوربینه فروش رفته بود،ولی به جاش تونستم با همون پول یه دوربین کنون خیلی حرفه ای بخرم،

اونجا بود که فهمیدم قسمت بوده که من پولم جور نشه تا زمان بگذره و دوربین بهتر بخرم

مشکل چیه البته اکه دوست دارین بگین

ببین خیییلی ساده است انگار توی یه کره دیگه زندگی کرده.سالمه خوش اخلاقه چشم پاکه مذهبیه مسجدیه مومنه معروفه به راستی و درستی ولی بشدددت بیخیال ، اهل پیشرفت نیست،سالهاست داره ی شغل ساده ک نیاز ب مهارت نداره رو با حقوق کم دریافت میکنه و خوشحاله از همچی.بار زندگی رو دوش منه،حساب  و کتاب ،مثلا من بخاطر شرایطم باید پله بالاپایین نکنم دستشویی فرنگی استفاده کنم و ما پله داریم و طبق ۳هستیم. ایشون اصلا اهمیتی نمیده  ک مثلا بیا خونه رو عوض کنیم حتی تا بنگاه سرکوچمون نرفت ببینه میشه خونه رو عوض کرد !خودشو تو همه مسئولیتها و تصمیم گیریهای مهم زندگی میکشه کنار و تماشا میکنه.از خودش، از دینش از همه چیزای خوبش بیزارم،آرزوم بود عوضی بود ولی قابل تکیه بود.چشش هیز بود ولی تکیه گاه بود،زیرابی میرفت ولی میتونستم بهش تکیه کنم وراحت زندگی کنم.

نمیفهمم چی میگی

😂 حتی حرفامم کسی نمیفهمه

نامرئی تاحالا نشنیدی؟

من دیده نمیشم بین مردم

انگار وجود ندارم

امیدوارم متوجه شده باشی!

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

ببین خیییلی ساده است انگار توی یه کره دیگه زندگی کرده.سالمه خوش اخلاقه چشم پاکه مذهبیه مسجدیه مومنه ...

نه اینو نگو اگه هیز بودو به زنای مردم چشم داشت تا الان خودتو میکشتی 

این که ادم بیخیالیه فقط یه ویژگیه بده مثل شما که یه ویژگی بدتو الان نشون دادی غرغرو بودن هم یه ویژگی بد شماست

هر ادمی یه سری بدی ها داره یه سری خوبی ها قدر خوبیاشو بدون و ناشکری بدی که قابل تحمله رو نکن

طمع نداشته باش و بزار کاریو که دوست داره و باهاش راحته انجام بده اون هم حق داره از این زندگی نه فقط شما ببخشید که بهت حق نمیدم و به نظرم به شدت ادم حق به جانبی هستی و همه ام الکی بهت پرو بال دادن 

خوبیاشو گذاشتی کنار و چیزایی که خیلی از زنا ارزوشونه رو شوهرت داره اما قدرشو نمیدونی 

اون بیخیاله شما حواس جمع باش اون حساب کتاب بلد نیست شما کمکش کن نرفته بپرسه از بنگاه شما بپرس 

ولی به خاطر یه ویژگی بد کلا یه ادمو از بیخ نزن و نگو خوشبخت نیستی

همین چشم پاک بودن و راستی درستی شوهرت اندازه یه دنیا ارزش داره و ارزوی کلی زن دیگه رو داری زندگی میکنی اگرم ناشکری کنی یهو به خودت میای و میبینی خدا ازت میگیرتش و میدتش به یکی که خوب قدرشو بدونه و به جاش یه ادم به قول خودت هیز عوضی  که ارزوشو داری رو بهت میده تا قشنگ با پوست و خونت ارزوتو بفهمی

امیدوارم حرفامو درک کنی و قدر کسیو که داری تا زوده بدونی نه وقتی دیگه نداریش

موفق باشی