2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب طرز خنده داری خنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 81 پست
ی شب داشتم با شوهرم حرف میزدم حین حرف زدن صدامو آوردم پایین گفتم مامانت بیس دیقه ست پشت پنجره داره ح ...

یاد اون پسره افتادم که درس بلد نبود جواب بده شیب ،بام😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دوستم میگه خودشو میزنه ب خنگی ولی با این خنگی هرکار دلش میخاد میکنه هر حرف دلش میخاد میزنه و بعد ک چ ...

اینا رو ول کن فقط بگو شوهرت هم خنگ؟؟ ضریب هوشیش چطور؟؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونمون حیاطیه ،در حیاطم ب لطف شوهرم عین در کمیته امداد همیشه بازه ،اگرم ببندمش از بالا پشت بوم راحت ...

حداقل در پشت بومو قفل بزن نتونه بیاد،مادرشوهر منم فکر میکنه خیلی زرنگه و عقل کله ولی احمق تراز خودش وجود نداره زنیکه کودن فکر میکنه بقیه احمقن😑

حداقل در پشت بومو قفل بزن نتونه بیاد،مادرشوهر منم فکر میکنه خیلی زرنگه و عقل کله ولی احمق تراز خودش ...

گفت در نداره از کنار حیاط پله داره به پشت بوم.تعجب میکنم چقدر خونه هاشون ناامنه

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

اینا رو ول کن فقط بگو شوهرت هم خنگ؟؟ ضریب هوشیش چطور؟؟

ن شکر خدا شوهرم خنگ نیست ولی کاملا اون چیزی ک باید از خانواده یادمیگرفت و چیزی ک ب صورت عادی ی آدم باید از زندگی میدونست رو نمیدونه 

مثلا رفتار با زن صفر با وجودی ک تک پسر بود و ۳ خاهر داشت و با مادرش با ۴ زن بزرگ شد باید اتفاقا خاله زنک میشد جای اینکه کوچکترین نیاز زن رو ندونه ،بی مسئولیته ،رفیق بازه و خوش گذرون و نمیدونه لازمه کل مخارج زن رو بده و اول ک نامزد بودیم فک میکردم بخاطر کم روییشه ک هیچی نمیدونه بعد ک ازدواج کردیم فهمیدم اصلا تو این خانواده چیزی ب اسم تربیت بچه ندارن ،فقط تولید مثل میکنن و نمیزارن از گشنگی بمیرن همین ،ولی رفتارای چیزخل مثل مادرش نداره 

در هال بخاطر رفت و امد نمیشه قفل کرد ،چون توالت بیرونه شوهرمم همش میره و میاد یجا بند نیست

شوهرت مگه سر کار نمیره

ببین از این آویز زنگوله ها اینایی که در باز میشه میخوره بهش صدا میده آویزون کن پشت در ایندفعه اومد صداش بیاد ضایع شه،بعد موضوع در زدن و اینارو کم کم آموزش بده تیکه بنداز و داستان سرایی کن براش تا یاد بگیره

انشاءالله لیاقت شما هم همینجور باشه که راحت قضاوت میکنی و به دختر مردم میگی بی لیاقت انشاءالله لیاقت ...

الان شما سر پیاز بودی یا ته پیاز اومدی نفرین هم میکنی چیکاره بودی ؟