2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب طرز خنده داری خنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 81 پست
ولی تو هم در همون سطحی،وگرنه عروسش نمیشدی که بهش بگی خنگ

دوست عزیزم، قضاوت تند و اهانت تون به استارتر، شایسته ی نوشته های امضا، عکس پروفایل و اسامی ذکر شده زیر نوشته اتون نیست واقعا

ایشون درد دل کردند و شما نمی دونید اصلا در خصوص کی صحبت می کنند، اما شما به یک شخص حقیقی اهانت کردید و این کاملا متناقض با اصول دین و سیره بزرگورانی هست که اسامی اون ها رو درج فرمودید...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بنظرم اومد خونتون امنیت نداره. بابا یهو یه دزدی چیزی میاد.حداقل در حیاطر قفل کن. یبار همسرتو بترس ...

شهرمون کوچیکه زنای کوچه هم نگهبان کوچه دم خونه ها میشینن😂

واسه همین متاسفانه امنیت هست 

ولی طرز بزرگ شدنشون اینجوریه ک همیشه در خونهاشون  بازه شعور در زدن و اینارم ندارن سرشونو میندازن پایین میان تو

خب من اینو ب کسی ک ۳۰ ساله اینجوره بزرگ شده چطور بفهمونم هرچی میگم دو روز رعایت میکنه روز سوم برمیگرده ب تنظیمات کارخانه

خوشبحالت کاش مادرشوهر منم انقد خنگ بود کلی میخندیدم بهش

دوستم میگه خودشو میزنه ب خنگی ولی با این خنگی هرکار دلش میخاد میکنه هر حرف دلش میخاد میزنه و بعد ک چیزی بهش میگی خودشو میزنه ب نفهمیدن

دوست عزیزم، قضاوت تند و اهانت تون به استارتر، شایسته ی نوشته های امضا، عکس پروفایل و اسامی ذکر شده ز ...

به تعداد موهای سرم دیدم اینا رو فقط برا من و شما نوشتن.وگرنه تو رفتار و نوشته به هیپ کدوم عمل نمیکنن.امثال این پروفایل و امضاها رو زیاد دیدم چقدر بد صحبت میکنن.واقعا تعجب میکنم چرا به اصول خودشونم عمل نمیکنن

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

عوضش تو هم شعور نداری که به یکی بزرگتر از خودت میگی خنگ

بزرگتری که خودشو میزنه به بیشعوری و بی شخصتی سَرَک میکشه تو زندگی دیگران فوضولی میکنه قضاوت میکنه که بعدش بره ۳۰ ، ۴۰ حرف هم به حرف هایی که میشنوه بزاره روش پخش کنه به اون احترام نیومده حیفه احترام گذاشتن هست برا اینجور آدما 😊 اینم نظر بنده هست هر کسی نظری داره دیگه هر کسی طرز فکرش فرق میکنه قرار نیست به همدیگه توهین کنیم 

...
اگه مامان خودش بود درباره اش تاپیک نمیزد تو متن حس میشه که اسی خودشو بالاتر از شوهر و مادرشوهرش میدو ...

خوب نیست قضاوت کنید مادر اسی بچه های کوچیک مدرسه ای داره مادرش مثله مادرشوهرش فوضول و بیکار نیست بیاد تو زندگی بچش سرک بکشه زندگیشو آتیش بندازه خراب کنه 

...

نگرانی بابت پسرت نداشته باش

هوش نصفش اکتسابیه نصفش به مادر میره یعنی به شما میره بقیش دیگه اکتسابی 

هستن کسایی که مادر خنگ دارن ولی باهوشن چون ۵۰ درصدش اکتسابیه 

پسر شما هم اصلا هوشش ربطی به مادر شوهرتون نداره 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ژنتیکش ک نصف نصفه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نصف ژنای شوهرمم ک از مامانشه

نه نیست عزیزم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تو هم عروس این خانواده ای اگه لیاقتت بیشتر بود قطعا عروس یه خانواده سطح بالاتر بودی

انشاءالله لیاقت شما هم همینجور باشه که راحت قضاوت میکنی و به دختر مردم میگی بی لیاقت انشاءالله لیاقت خودتون دخترتون خواهرتون عزیزاتون همینجور خانواده ای گیرتون بیاد دقیقا بدتر از خانواده شوهر اسی 

...