2777
2789
عنوان

دوست دارم فقط تفریح کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 28 پست

کیه  اینایی که نوشتی رودلش نخوادیادت رفت بگی شوهرم همش بهم پول بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این منم

تازه یکی پیداشه هرروز خدا کاراتو انجام بده بی منت و چشم داشت بچمم بگیره ببره بازی و تفریح

جورجینا در این حالته خدا بخواد برا ادم از فروشندگی برسه به اووج رفاه و ثروت

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اسی اگه میخواستی اینجوری زندگی کنی اصلا نباید شوهر میکردی😂

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
این منمتازه یکی پیداشه هرروز خدا کاراتو انجام بده بی منت و چشم داشت بچمم بگیره ببره بازی و تفریحجورج ...

میگن در کنار فروشندگیش استریپر هم بوده و رونالدو اونجا باهاش آشنا شده

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

فقط منم که دستپخت مادرشوهرمو دوس ندارم 

این زندگیی که گفتی دوس ندارم استقلال توش نیست همونجور که میپزن همونجورم توکل زندگیت تصمیم گیرنده اونان و تو باید نظاره گر باشی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دوست دارم شوهرم بگه یه شام میپزی اونم نپز بریم خونه مامانم بخوریم 😐منم بگم باشه عزیزم 😐

😂😂😂😂 یه شام میپزی اونم نپز

حقیقتا منم عاشق این سبک زندگی ام از کارای خونه متنفرم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
این منمتازه یکی پیداشه هرروز خدا کاراتو انجام بده بی منت و چشم داشت بچمم بگیره ببره بازی و تفریحجورج ...

مردای ایرانی بزن درروان شانس مااگه باشه طرف حاملمون میکنه ومیذاره میره اونوقت مامیمونیمویه بچه بی شناسنامه😭

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
فقط منم که دستپخت مادرشوهرمو دوس ندارم این زندگیی که گفتی دوس ندارم استقلال توش نیست همونجور که میپز ...

هست 🥴

من اجازه دخالت نمیدم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
مردای ایرانی بزن درروان شانس مااگه باشه طرف حاملمون میکنه ومیذاره میره اونوقت مامیمونیمویه بچه بی شن ...

هععیی دلم زندگی جورجینا رو میخواد چقدر پرتوفع ام پاشم ناهارمو بپزم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
هععیی دلم زندگی جورجینا رو میخواد چقدر پرتوفع ام پاشم ناهارمو بپزم

😂😂