2777
2789

چند ماهه اومدیم خونه جدید همسایه بالایی دیوونم کرده خونه ها که انگار از کاه ساخته شده همه صدایی میاد. بعد اینها سه تایی تو خونه با دمپایی پاشنه دار راه میرن قشنگ انگار بالا سر ما اسب دوانیه .سه بار با زبون خوش شوهرم دم خونشون گفت لطفا این دمپایی ها رو نپوشید خیلی صدای بدی میاد پایین ما نمیتونیم بخوابیم اونها طلبکارانه برخورد کردن ولی حدود یه ماه دیگه اون ها رو نپوشیدن ما ارامش داشتیم الان دو هفته است باز معلومه با همون ها راه میرن خیلی صدای وحشتناکی میاد. مشاورم گفت خودت برو به خانومه تذکر بده ولی من اصلا روی این کارها رو ندارم. شوهرمم گیر داده از اینجا بریم من نمیتونم صداشون تحمل کنم تپش قلب میگیرم. ولی من پدرم دراومد دست تنها اثاث کشی کردم دیگه جون ندارم خونه عوض کنم

بتظرتون چکار کنم؟

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو تدکر بده

اخه خانومه خیلی پررو حرف میزنه من ترسوام میترسم از پس زبونش برنیام

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
منم اگر امکان جابجایی داشتم حتمااا میرفتم به خدا اعصاب راحت هزاران بار به دردسر اسباب کشی می ارزه

شکا هم همین مشکل دارید؟

به نظرم به شوهرت بگو طبقه بالای اونارو بگیره، در اولین فرصت هم دو جفت از همون دمپایی ها بگیره قشنگ ب ...

اخه اونها طبقه اخرن خودشون راحتن مگه اینکه بریم پشت بوم راه بریم 

همسایه بالایی مامانمینا هم خیلی سر و صدا میکردن همه ش بدو بدو هی صدای ضربه انگار گردو می شکستن دائما

چند بار رفتن با زبون خوش گفتن نشد آخرش پسرش به مامانم گفته بود ۴ دیواری اختیاری یه بار دیگه بیای دم در ما فلانت می کنم و اینا مامانم با چشم گریون اومده بود بابام دید زنگ زد پلیس اومد خلاصه بعد ۶ ماه کشمکش خونه رو فروختن و عوض کردن الان راحتن چون ویلایی خریدن بالاسرشون هیشکی نیست😅 آپارتمان همینه منم از دست بالاییا شاکیم اما چه میشه کرد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

شبا به بکوب به سقف😂از خواب بپرن

تو فیلم ها دیدم با چوب میزنن به سقف ولی واقعا بالایی ها متوجه میشن یا صدا نميره زیاد؟

یه توپ فوتبال بخر مدام بزن به سقف به خصوص مواقعی که خوابن حداقل دلت خنک بشه

راست میگی😂😂

شکا هم همین مشکل دارید؟

بله صدای تلویزیونش پدرمون درآورده هر شب ساعت یازده شب به بعد تازه یادش میوفته خانه داری بکنه پدرم و دراورده تذکر هیچ فایده ای نداره، منم تپش قلب می گیرم به خدا اگر امکانش بود از این خراب شده می رفتم... شما هم جابجا شو چون امثال این آدم ها همیشه خدا حق به جانب هستند