2777
2789
عنوان

چکار کنم با همسایه بالایی نفهم دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 40 پست
محکم حرفت رو بزن بهش بگو خودت بیا پایین صدای پاهاتون رو بشنو.مدیر ساختمون ندارین ب اون بگی؟

شوهرم سه بار رفته همه اینها رو بهش گفته چند روز خوب شدن باز شروع کردن 🤦‍♀️ مدیر ساختمون میگه به ما ربطی نداره

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه بالایی مامانمینا هم خیلی سر و صدا میکردن همه ش بدو بدو هی صدای ضربه انگار گردو می شکستن دائما ...

اخی 🥲 واقعا خوشبحال هر کی ویلایی داره . چیه اپارتمان منبع استرس و اذیت ازار

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
بله صدای تلویزیونش پدرمون درآورده هر شب ساعت یازده شب به بعد تازه یادش میوفته خانه داری بکنه پدرم و ...

همسایه بغلی ما شوهره معتاده بوی دود و دمش بیچاره مون کرده خانومه هم کلا شب کاره شبا ظرف میشوره جارو می کنه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

شوهرم سه بار رفته همه اینها رو بهش گفته چند روز خوب شدن باز شروع کردن 🤦‍♀️ مدیر ساختمون میگه به ما ...

پس مترسکه؟اون باید تذکر بده رعایت کنن.ی مشت بی فرهنگ‌ میرن آپارتمان محیطش رو خراب میکنن فقطم ادعا دارن.نشد مجبورین برین 

بله صدای تلویزیونش پدرمون درآورده هر شب ساعت یازده شب به بعد تازه یادش میوفته خانه داری بکنه پدرم و ...

وای کاملا میفهممت.نمیدونم مردم چرا انقدر حق به جانب و زبون نفهمن اصلا فکر بقیه نیستن. ما هم گفتیم حداقل ده به بعد اروم باشن ولی برعکس ده تا دوازده شروع میکنن به سروصدا 

بنظرم ب شرکت ک عایق صدا انجام میدن،تماس بگیربلین سقف میتونن عایق صدا کار کنن؟بنظرم ک بشه

اره انجام میدن ولی ما مستاجریم نمی ارزه هزینه کنیم

خب چه بهتر. صبحا ساعت ۶ برو پشت بوم، حرفی هم زدن بگو دارم ورزش میکنم🤔

😂😂 اره چه جالب