2777
2789
عنوان

چکار کنم با همسایه بالایی نفهم دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 40 پست
وای کاملا میفهممت.نمیدونم مردم چرا انقدر حق به جانب و زبون نفهمن اصلا فکر بقیه نیستن. ما هم گفتیم حد ...

ببین شما هم اذیت کن مثلا برو پشت بوم اونقدر سر و صدا کن.تایمی ک خواب به بهونه بالا پشت بوم اونقدر برو دم خونه شون سر و صدا

آهنگ بزار وقتی خواب و..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس مترسکه؟اون باید تذکر بده رعایت کنن.ی مشت بی فرهنگ‌ میرن آپارتمان محیطش رو خراب میکنن فقطم ادعا دا ...

اره دقیقا

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
شب وقتی خیلی ساکته بزنی به سقف حس زلزله بهشون میدهولی صداش برای خودتونم زیاده

ولی به امتحانش میارزه چون زبون خوش فایده ای نداشت

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
ببین شما هم اذیت کن مثلا برو پشت بوم اونقدر سر و صدا کن.تایمی ک خواب به بهونه بالا پشت بوم اونقدر بر ...

اره راست میگی . ما دلمون نمیاد کسی اذیت کنیم ولی بعضی ها تا سر خودشون نیاد نمیفهمن باید برم پشت بوم بدو ام

کاش طبقه پایین ما بودین من هیچ صدایی ندارم حتی جارو هم ماهی یکبار میکشم چون حال ندارم همش رو مبل خوا ...

وااای خوشبحال پایینی تون چقدر ارامش داره. من خودمم همینم یه نفر ادم صب تا شب نشستم 

ما یه مدت تو آپارتمان بودیمخانمه انگار ساعت ۱۰ شب زنده می شد اوج کاراش ساعت ۱یا۲ بودروزا که می خواب ...

اینها هم ده تا دوازده کارشونه

وااای خوشبحال پایینی تون چقدر ارامش داره. من خودمم همینم یه نفر ادم صب تا شب نشستم

اره ...من خواهرم بخاطر طبقه پایینی ساعت خاصی جارو میزنه .کم صدا ...مراعات میکنه ...مردم آزاری کار خیلی زشتیه فقط فحش نثار ادم میشه