2777
2789
عین شوهر من الان چیکار میکنی جدا شدی

ن ..ولی نگم برات ک چی کشیدم از همون نامزدی تا ب الان.همش جنگ اعصاب....ولی خب ی اتفاقایی افتاد براش الان بهتره..الان یجوری شده کاری کنم اون میاد منو نصیحت میکنه🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام داده کلی بد و بیراه گفتن به خودم و خانواده ام گفته تو گشنه ای از من جدا میشی هیچی نمیگیرتتت معل ...

پیاماش و نگه دار ببر چاپشون کن نتونه بپاکه بگو تهدیدم کرده تو کارتت پول ریخته؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

فدلت عزیزم قربونت برم نه خودم مستقلم وکیل این ها گرفتم ۲۳

خیلی فهمیده ای هزار ماشاالله

همین مسیر رو بدون ذره ای شک ادامه بده

ها راستی

پیاماشم اصلا جواب نده

به هیچ وجه

شغل خودت چیه

البته اگه مایلی بگو

چی ازش توقیف کردی؟ 

خیلی فهمیده ای هزار ماشااللههمین مسیر رو بدون ذره ای شک ادامه بدهها راستیپیاماشم اصلا جواب ندهبه هیچ ...

مرسی عزیزم یه ماشین توقیف کردم 

معلمم 

باورت میشه حقوق ام رو هم میخواست 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

اها خوشبخت باشی..گفتم شاید تجربه نداری اینطور میگی..چون یک طرف قضیه برمی گرده به شعور طرف ک همچین رف ...

من ۱۷ ساله با همسرمم عزیزم 

تجربه ی شخصی چنین رفتارهایی رو ندارم . یعنی کسی جرات نداره بهم بی احترامی کنه .‌ خودمم بینهایت به بقیه احترام میذارم . هرچند که تو روابط بقیه دیدم ... اتفاقا استارتر بسیار عاقلانه رفتار کرده . عمرشو پای چنین بیشعوری نذاشته 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چقدررر پرروئهفقط کوتاه نیایشغل خودش چیهاسی اگه جسارت نمیشهفرهنگیانی یا ماده 28؟! چه کتابی تدریس میکن ...

تو غیر انتفاعی کلاس دوم 

شغلش آزاده 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪