2777
2789

یه هفتس شوهرم باهام قهره داره طولانی میشه چون من دیگ اینسری مث سری های قبل اویزونش نشدم یادم نمیاد نازمو منتمو بکشه ت دعوا همممیشه مقصر و حق ب جانب هست روانیم کرده روح روانم مریضه همیشه یروز از قهر میگذشت میزنگیدم اس ک ببخش بیا اشتی  ولی اینسری انگار زده شدم دلم نمیخاد حرف بزنیم اونم ۱۰روزه رابطه نداریم لاقل بخاطر رابطه هم کوتا نمیاد منم خیلی تنهام حس بیکسی دارم بچم هست اما خب یجوریم .خستم خرجی نمیده ۳ماهه میگگم پول بده لوازم ارایش بخرم نمیده

از بس ک نازشو. کشیدی پرو شده 

منم اول رابطم اینجوری بودم دور دستم پارتنرم بود بعد کاری کردم عوض شده😒

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چکارکردی

خب دیگ من پیش قدم نشدم برا آشتی و خیلی خودمو بیخیال نشون دادم ینی مهم نیستی برام چندبار تو قهر ها اینجوزی کردم تا الان موقع قهر مث چی التماس میکنه منم ناز میکنم

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*