2777
2789
عنوان

کادوو واسه یه پدر 37ساله چی بخرم که هنوز تو 25 سالگیش مونده🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 43 پست
همسر من همسن بابای شماست و کاملا جوانه ، بی انصاف 😂😂منم میخوام ادکلن بگیرم با یه جفت کتونی که چند ...

😂😂😂

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر منم 20سالگی پدر شدن مادرمم17الان40سالشونه😁

خدا حفظ کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

همسر من همسن بابای شماست و کاملا جوانه ، بی انصاف 😂😂منم میخوام ادکلن بگیرم با یه جفت کتونی که چند ...

همسر من از پدر ایشون که داماد هم دارن، ۱۰ سال بزرگترن 

بعد هنوز توی خونه هدبند گوش دار میزنن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به اندازه ای که الان خوبه قبلش سختی کشیدم بزرگ شدن تو دست ۲ تا کم سن سختههه

خیلی سخته خیلییییی برا همین برام عجیب بود

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همسر من از پدر ایشون که داماد هم دارن، ۱۰ سال بزرگترن بعد هنوز توی خونه هدبند گوش دار میزنن

😂😂

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

خدا حفظ کنه

ممنون❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

همسر من از پدر ایشون که داماد هم دارن، ۱۰ سال بزرگترن بعد هنوز توی خونه هدبند گوش دار میزنن

الهی پاینده و شاد باشن 🙏😍😍 در کنار یار شیطون و خاصی مثل شما باید زنده دل بود 

هنوز پتو کوسه ای توی لیست خریدت یادمه بانو 😍😍😅😅😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
الهی پاینده و شاد باشن 🙏😍😍 در کنار یار شیطون و خاصی مثل شما باید زنده دل بود هنوز پتو کوسه ای توی ...

الهی دلتون شاد 

از پتو کوسه ای به لباس کوسه رسیدیم

الهی دلتون شاد از پتو کوسه ای به لباس کوسه رسیدیم

سپاس گزارم 

😂😂😂😂

بعد میگین شوهرم هدبند گوش دار میزنن ، خب ببین شما کودک درون رو! 

فعال نیست که پیش فعاله 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سپاس گزارم 😂😂😂😂بعد میگین شوهرم هدبند گوش دار میزنن ، خب ببین شما کودک درون رو! فعال نیست که پیش ...

😁😁😁😁😁