2777
2789
عنوان

کادوو واسه یه پدر 37ساله چی بخرم که هنوز تو 25 سالگیش مونده🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 43 پست

بابات۱۸سالگی صاحب اولاد شده 

بعد خودت۱۸ای و متاهل😐

بعله

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پک استایل مو خودش خوبه 

ادکلن زیر بغل و اینا رو ی پک کن پک عطر و ادکلن توش ی جاسوئیچی ی کلاه یا یه فندک بخر بزار توش

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
۱۹

واقعا؟چه زود پدر شدن

همسر منم ۳۷ سالشه پسرمون ۷ ساله است

فکر اینکه بچه ی ۱۹ ساله داشته باشیم خیلی جالبه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
۳۷ پیره.وای چه طرز فکری ماشالا به پدرتون.۳۷ساله هنوزازدواج نکرده.اول جوانیشه

اتفاقا مامان من خوشبخته چون همسرش بابامه اینو من نمیکما خودش میگ

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

۳۷ پیره.وای چه طرز فکری ماشالا به پدرتون.۳۷ساله هنوزازدواج نکرده.اول جوانیشه

نگفتم پیرههه😂میگم یعنی نمیخواد قبول کنه ۳۷ سالشه

فکر کن ۱۸ سالکی پدر شده باورت میشه؟

نه وااااقعاااا🙁🙁 

خدا حفظشون کنه براتون استارتر ✨

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
فکر کن ۱۸ سالکی پدر شده باورت میشه؟

پدر منم 20سالگی پدر شدن 

مادرمم17

الان40سالشونه😁

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

همسر من همسن بابای شماست و کاملا جوانه ، بی انصاف 😂😂

منم میخوام ادکلن بگیرم با یه جفت کتونی که چند روز پیش یکی از دوستانش خریده و مثل اینکه همسرم خوشش اومده  ( خود دوستش بهم گفت امسال کارتو راحت کردم ) 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چیکار کنم خببرگردم عقب؟

برام عجیبه دخترم😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

واقعا؟چه زود پدر شدنهمسر منم ۳۷ سالشه پسرمون ۷ ساله استفکر اینکه بچه ی ۱۹ ساله داشته باشیم خیلی جالب ...

بدبختی کشیدم تا بزرگ شدم فک کن ۵ سالم بود بابام دانشجو بود مامانم کنکور داده بود اصلا تو خونه اینو اون بزرگ شدم من