2777
2789

من با اینکه شاغلم و میرم سر کار و تقریبا هیچوقت کارای خونم عقب نمیمونه ولی حس خیلی بدی به زندگیم دارم.‌فکر میکنم داره زمانم به بطالت میگذره. میخوام بخونم برای کنکور دکتری، مطالعه داشته باشم، ورزش کنم ، شعر بخونم و ... ولی بلد نیستم چجوری برنامه ریزی کنم و تقریبا روزهام به بطالت میگذره. زمان زیادی رو تنهام. بچه ندارم.و میشه اگه بخوام. 

شما راهکاری دارید برام؟ 

روتین روزانتون رو نیشه بم بگید لطفا؟🙏

بالا سی که نیستم ولی هانی قدم به قدم‌

اول کنکور و یه سری کارها مثل شعر

بعد ورزش و زبان

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بالا سی که نیستم ولی هانی قدم به قدم‌اول کنکور و یه سری کارها مثل شعربعد ورزش و زبان

مثلا چکار کنم؟ چرا نمیتونم؟😔 چجوری برنلمه زیزی کنم؟

بعد میگم خب کنکور قبول شم باید مطالعه کرده باشم.‌بیسواد نرم میخوام همه کار بکنم!

من بالای سی هستم ولی اهدافم رو جور دیگه چیدم . کلا زیاد معتقد به درس خوندن زیاد از حد نیستم و نبودم ترجیح میدم از زندگی لدت ببرم بچه هام و خانواده و این چیزا بهم ارامش و هدف میده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مثلا چکار کنم؟ چرا نمیتونم؟😔 چجوری برنلمه زیزی کنم؟بعد میگم خب کنکور قبول شم باید مطالعه کرده باشم. ...

خب امروز کنکور بدی فردا که نمیری دانشگاه😐❤️ تو اون تایم هم می‌تونی کتاب بخونی هم بدنت رو بسازی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶