2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمهای سی به بالا جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا خیلی دوست دارم بچه بیارم. ولی کلا مسئلم اسنه که چرا با وجود وقت زیاد نمیتونم درست درمان بر ...

ببین عزیزم ادم باید یه هدف داشته باشه و بعد برنامه ریزی کنه تا ب اون هدف برسه یا هدف مشخص نکردی 

یااینک در کل بعنوان یک انسان یبار بابرنامه جلو رفتی والان موفقی شکرخدا 

موقعیتت جوری نیس ک بخوای دوباره یه ماراتونی رو طی کنی

من هفته ای سه چهار بار ورزش میکنمتوی خونه وسایل دارم و باشگاه نمیرم، این روش برای تداوم توی ورزش خیل ...

آفرین عزیزم موفق باشی❤❤

من نمیدونم چرا وقت تلف میکنم و نمیشینم سر درس  .امروز شش صبح تا شش عصر تنها بودم .یک صفحه خوندم!!

نه تا ارشد خوندم خیلی رو مخه همش باید مقاله بنویسی دکتراها رو تو خوابگاه میدیدن همه اخمو پاچه گیر اع ...

اونوقت منو بگو میخوام همه رو همین الان تا عید انجام بدم. نمیتونم میریزم به هم😑

دکتری ریاضی دارم چون تو دانشگاه امار هم تدریس میکنم می‌خوام مدرک دکتری امارهم بگیرم بله ولی بچه ندار ...

آفرین عزیزم 

میشه راهنماییم کنی چطور برنامه ریزی کنم؟❤❤❤

و یه سوال شخصی‌. ببخش میپرسم چرا یچه نیوردی؟

ببین عزیزم ادم باید یه هدف داشته باشه و بعد برنامه ریزی کنه تا ب اون هدف برسه یا هدف مشخص نکردی یاای ...

مرسی عزیزم. هنوز به هدف اصلیم که دکتری و جایگاه بالا اجتماعی بود نرسیدم آخه. چجوری برنامه ریزی کنم که بتونم پسش بربیام؟

به نظرم به بچه خیلی جدی فکر کن ،الان هم تا بچه بیاد از زندگیت لذت ببر و تا میتونی مسافرت برو ،کلی مسافرت و تفریح یک روز ه هست که میتونی انجام بدی و لذت ببری 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
مرسی عزیزم. هنوز به هدف اصلیم که دکتری و جایگاه بالا اجتماعی بود نرسیدم آخه. چجوری برنامه ریزی کنم ک ...

ببین واقع بین باش اگر بخوای دکترا قبول شی باید قید بچه رو بزنی چون با وجود درس های سنگین دکتری و بچه فقط به چه کنم کنم میفتی و نمیتونی از هیچکدومش لذت ببری پس ببین الویتت الان تو این موقعیت چیه ؟، 

یه مورد دیگه که بهش باید فکر کنی اینه که با دکترا چقدر  تو کارت پیشرفت میکنی ؟؟ آیا ارزش انقدر سختی رو داره؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️