من با اینکه شاغلم و میرم سر کار و تقریبا هیچوقت کارای خونم عقب نمیمونه ولی حس خیلی بدی به زندگیم دارم.فکر میکنم داره زمانم به بطالت میگذره. میخوام بخونم برای کنکور دکتری، مطالعه داشته باشم، ورزش کنم ، شعر بخونم و ... ولی بلد نیستم چجوری برنامه ریزی کنم و تقریبا روزهام به بطالت میگذره. زمان زیادی رو تنهام. بچه ندارم.و میشه اگه بخوام.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم به بچه خیلی جدی فکر کن ،الان هم تا بچه بیاد از زندگیت لذت ببر و تا میتونی مسافرت برو ،کلی مسافرت و تفریح یک روز ه هست که میتونی انجام بدی و لذت ببری
گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️
مرسی عزیزم. هنوز به هدف اصلیم که دکتری و جایگاه بالا اجتماعی بود نرسیدم آخه. چجوری برنامه ریزی کنم ک ...
ببین واقع بین باش اگر بخوای دکترا قبول شی باید قید بچه رو بزنی چون با وجود درس های سنگین دکتری و بچه فقط به چه کنم کنم میفتی و نمیتونی از هیچکدومش لذت ببری پس ببین الویتت الان تو این موقعیت چیه ؟،
یه مورد دیگه که بهش باید فکر کنی اینه که با دکترا چقدر تو کارت پیشرفت میکنی ؟؟ آیا ارزش انقدر سختی رو داره؟؟؟
گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️