بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حقیقت سن مهم نیستسن عقلی مهمه یکی هست تو سن 15 سالگی ازدواج میکنه اما با فرد 30 سال فرقی نداره اما ی ...
نه.فرق داره. اون دختر شاید خواسته باشه درس بخونه. سخته ادم بخواد درس و شوهرو بچه رو با هم هندل کنه.تازه کار خونه هم ب کنار. یا مثلا ببینی هم سنو سالات تو این دوره از زندگیشون خوش میگذرونن تو باید برای هر کاری از شوهرت اجازه بگیری بحث اجازم نباشه زندگیش نمیزاره. منم پونزده سالمه ولی خیلی بیشتر از سنم ممیفهمم دلیل بر ازدواج نمیشه.البته سلیقتون قابل احترامه برام❤🫶
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
من خودم ۱۸ سالگی ازدواج کردم اگه برگردم عقب و بدونم باز هم با همین شوهر فعلیم ازدواج میکنم شاید زود ...
من خودم میدونم تا یه سنی مشکلات زندگیم نمیزارن زندگیه راحتی داشته باشم. اول مشکلامو حل کنم شاید به ازدواج هم فکر کردم. ولی دوست دارم بیشتر از اینا از مجردیم لذت ببرم. مجرد که باشی شرایطط راحت تره. البته که ازدواج یه خوبی هایی هم داره ولی یه سختی هایی هم داره که اونم البته به طرفت بستگی داره
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡