2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون چه سنی مناسب ازدواجه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
تا ۲۵ ازدواج کردی وگرنه بعدش دیگه خاستگارا کم نیشن حقیقته هر گلی بهاری داره

اره میدونم😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

مگه مسابقس آدم باید به بلوغ عقلی و فکری برسه همین تفکرات احمقانه مسموم باعث افزایش طلاق میشه دیگه ان ...

چ ربطی داره من کی گفتم تاریخ انقضا داره😑💔حاجی بستگی داره ب یه چیزای لطفا به سلایق همدیگه توهین نکنیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اصلا دانشگاه نباید می رفتم مدرسه تموم شد ازدواج نمی‌دونم شاید امتحان دارم بهم فشار اومده چون ...

وااا🤣انگار فقط منم که درسو دوس دارم🤣🤣🤣نه شما حس میکنم واقعا الان نیاز مبرمی داری ب شوهر🤣

منظور از سن عقلی اینکه سواد ازدواج داشته باش عزیزم برای همین سن یک عدد

❤🫶

[QUOTE=366217389]وااا🤣انگار فقط منم که درسو دوس دارم🤣🤣🤣نه شما حس میکنم واقعا الان نیاز مبرمی داری ب شوهر🤣یک هفته این حس دارم بعدش تا خرداد ماه دیگه ندارم 😂

پلن😅😅😅چ گوها

من به شما جواب دادم که روم ریپلای کردین؟شخصیت خودتونو نشون دادین واقعا.من به شما بگم چه گوها چرا میخوای اسم بچتونو عوض کنین ناراحت نمیشین؟! پوفففف... چیبگم دهن خودتونو کثیف کردین

من خودم میدونم تا یه سنی مشکلات زندگیم نمیزارن زندگیه راحتی داشته باشم. اول مشکلامو حل کنم شاید به ا ...

ببین بستگی داره اینکه بخوای از مجردی لذت ببری تو چه ببینی مثلاً یکی یه کافه رفتن براش لذت داره یه مثلاً نهایت مسافرت مجردی رفتن براش لذت داره بعد ببینی لذت بردن از مجردی رو تو چی می‌بینی وگرنه اینکه صرفاً مثلاً حالا تو خونه پدر و مادر باشی دغدغه نداشته باشی به نظر من لذتی نیستش واقعاً و واقع بینانه‌ام بخوایم فکر بکنیم توی ایران حداقل ۷۰ ۸۰ درصد دخترا و توی همین سایت حداقل ۶۰ ۷۰ درصد اون لذتی رو که دخترای خارج از کشور و دخترای خانواده پولدار و متمول دارند رو ندارند من متوجه نمی‌شم اینکه میگن از مجردیمون لذت ببریم یعنی دقیقاً از کدوم قسمتش

[QUOTE=366217389]وااا🤣انگار فقط منم که درسو دوس دارم🤣🤣🤣نه شما حس میکنم واقعا الان نیاز مبرمی دار ...

اره عزیزم🫶😂واقعا امتحانات تاثیر داره

ببین بستگی داره اینکه بخوای از مجردی لذت ببری تو چه ببینی مثلاً یکی یه کافه رفتن براش لذت داره یه مث ...

اره دیگه. اینم نظر شماس.ولی من گفتم مشکلات زندگیم نمیزاره. ولی به بقیه میگم از جوونیتون لذت ببرین. حتما که نباید چون مسافرت و و غیره غیره عو نداریم شوهر کنیم کهحالا شاید شوهره بد درومد همون خونه ننه بابامونم اجازه نداد بریم چ برسه به مسافرت.البته نظرتون برام محترمه فک میکنم به حرفای همه

اره دیگه. اینم نظر شماس.ولی من گفتم مشکلات زندگیم نمیزاره. ولی به بقیه میگم از جوونیتون لذت ببرین. ح ...

من اصلا نگفتم صرف اینکه مسافرتو اینور اونور نمیرن برن ازدواج بکنن ولی یه عده توی سایت دقیقاً همین نظرو دارن از جوونیتون لذت ببرید از مجردیتون لذت ببرید بعد ازشون می‌پرسی لذت یعنی چی کافه برید با دوستاتون انگار که مثلاً متاهلا کافه نمی‌تونن برن ا مثلاً مسافرت برید انگار که متاهلا نمی‌تونن با دوستاشون یا مثلاً خانوادگی مسافرت اگه تفریحات این تیپی منظورشونه که خب باید مثلاً خیلی تو لول بالا باشه که طرف بگه آره مثلاً اینجوری لذت ببرید که بعید می‌دونم با این شرایط ایران و وضعیت اقتصادی و اینا کسی تواناییشو داشته باشه کلاً چون این حرفو زدید این جوابو دادم

من اصلا نگفتم صرف اینکه مسافرتو اینور اونور نمیرن برن ازدواج بکنن ولی یه عده توی سایت دقیقاً همین نظ ...

اره دیگه اینم درسته.شما حتما شوهرت شوهره خوبیه که این حرفو میزنی. ولی من واقعا تموم دغدغم اینه که اگه شوهرم ناتو دراومد چ کنم. بالخره یه مجرد که نمیدونه قراره با کی ازدواج کنه.چون من کل خانوادم زنا خیلی تو بند شوهرن. میترسم خودمم همینطور بشم. درسم و کارم و ازدواج و خانواده ی خودم. این چهار تا کلا فکرمو خیلی درگیر خودش میکنه همیشه😐💔جای من نیستی ببینی خانوادم چ ادمایین.اکه مستقل باشی خوبه زندگیت راحته اگه نباشی زود شوهرت میدن ب یکی مثل خودشون. برا همین دارم برا ادامه تحصیلم تلاش میکنم. 

اره دیگه اینم درسته.شما حتما شوهرت شوهره خوبیه که این حرفو میزنی. ولی من واقعا تموم دغدغم اینه که اگ ...

ببین در مورد قانون جذب و اینا چیزی شنیدی ببین اگر همش توی فکرت این باشه من اگه ازدواج کنم شوهرم آدم آشغالی باشه اگر من ازدواج کنم شوهرم منو تو شیشه بذاره نذاره برم بیرون نذاره برم سر کار آب خوش از گلوم پایین نره اگه شوهرم بهم پول نده اگه شوهرم دعوام بکنه اگه شوهرم فلان بکنه مطمئن باش در آینده یه همچین زندگی نصیبت خواهد شد من نمی‌گم همین فردا ازدواج کن ولی وقتی کسی میاد خواستگاریت حتماً دو سه جلسه ببرش پیش مشاور یکی دو هفته باهاش برو بیرون بیا تو موقعیت‌های مختلف قرارش بده ببین چه تیپ آدمیه از نظر ذهنی فکری به تو نزدیک هست یا نه ولی صرف دو تا کافه رفتن و یه مسافرت رفتن فکر نکن داری از مجردیت لذت می‌بری اگر شرایط خوبی برای زندگیت پیش میاد اگر شرایط خوبی میاد خواستگاریت ردش نکن شاید دیگه مثل اون شرایط برات پیدا نشه بعد همینایی که توی این سایت بهت میگن بمون ۲۸ سالگی ۳۰ سالگی ازدواج بکن اگر اون موقع کسی پیدا نشه باهات ازدواج بکنه اگر اون موقع خواستگار خوب برات نیاد خواستگارای در پیتو به درد نخور بیاد برمی‌گردن میگن حالا اگه ازدواج نکنی چی میشه خیلی خواهرانه بهت گفتم امیدوارم که متوجه بشی

سن خاص نداره یعنی شما بودی تو ۱۵سالگی ازدواج میکردی؟ البته قصدم توهین نیس.بستگی ب خود ادم داره بنظرم ...

گفتم ۱۸ به بالا دیگه

از بعد ۱۸ میتونی جدی رو کیسات فکر کنی

قبلش که اصلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨