2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون چه سنی مناسب ازدواجه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 72 پست
من ۲۷ هستم و تازه شاغل و مستقل شدم،حس میکنم تازه وقت ازدواجم رسیده

اره  دیگه. ادم باید بالاخره زندگی خودشو اول سرو سامون بده بعد بره تو زندگیه یکی دیگه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هجده به بعد اوکیم دختر

نه کوچیکه. هنوز جوونیشو نکرده ادم. یکم از دانشگاخ رو تموم کنیم کنکور بدیم بعد.. البته سلیقس

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

دختر ۲۴ تا ۲۸ سالپسر ۲۶ تا ۳۰ سال

دیقاااااا. شما خودت ازدواج کردی؟ 

به حرف فامیل گوش ندهههههه 

من 22 سالم بود یکی میگفت تو این سن باید دو تا بچه داشته باشی اون یکی میگفت تو که شوهر بکن نیستی 

حالا دخترای خودشون 23 ، 24 تشریف دارن مجرد هم هستن 

هر سنی فهمیدی درک زندگی مشترک داری به سن تقویمی نیست

میدونی منکه الان دارم به پلن هایی که برای ایندم چیدم فک میکنم میبینم نمیتونم زیر بیستو سه ازدواج کنم.میدونم مشکل پیش میاد اونموقع

سلام آموزش رایگان خیاطی دارم کانال زدم لینگش تو امضام هست

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

الان میان میگن عقل مهمه ۱۰ ساله هم عاقل بود میتونه شوهر کنه ، عقل از نظرشون اینه که فقط بزایی و هیچی ...

دختر خوبه ها ولی پسر یکم دیره از نظرم ۳٠خوبه. اره منم دیقا تفکر فامیلامون همینههههه ای خدا. البته سلیقس

بالای ۲۵ ۲۶.اونم اگه کیس مناسب باشه.نباشه هیچ اصراری نی

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️