2777
2789

داره وارد ۹ سال میشه چهارشنبه؛خوبه که کتاب زیاد میخونه ولی میخوام براش یک کتاب سنگین تر از سنش بگیرم(ولی قابل فهم باشه) مثل بینوایان،فقط با نشر محسن سلیمانی،چون میخوام توی آینده بتونه رمان های شاهکار مانند رو بیشتر درک کنه یا درکل فقط نخونه و بتونه 'تحلیل و برداشت' هم ازش بکنه؛بگیرم براش یا کلا یک چیزی بدم که صرفا برای سرگرمی خودش باشه؟

من از انتشارات سلام و جمال کتابای مختلف میگیرم پسرم دوست داره

ترگل

دخترشینا

البته اگ ب روحیاتش میخوره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از انتشارات سلام و جمال کتابای مختلف میگیرم پسرم دوست دارهترگلدخترشیناالبته اگ ب روحیاتش میخوره

انتشارات سنگین تر رو میتونید لطفا معرفی کنید؟(نه خیلی سنگین)

انتشارات سنگین تر رو میتونید لطفا معرفی کنید؟(نه خیلی سنگین)

چ سبکی میپسنده؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم گفت کتاب خونه همه مثل شما نیستن من عاشق کتابم خودم

مگه من جواب شما رو دادم که ریپلای میزنی 

نظر خواست جواب دادم 

کاش به جای کتاب خون بودن شعور داشین

زندگی زیباست....💚

یه چیزی نگیر که از کتاب خوندن زده بشه کتابای نشر پرتقال رو ببیناون کتاب دختر شینا که بالایی نوشته بر ...

وقطعا شما خوشت نمیاد دلیل نیس از نظر دیگران افتضاح باشه

یه چیزی نگیر که از کتاب خوندن زده بشه کتابای نشر پرتقال رو ببیناون کتاب دختر شینا که بالایی نوشته بر ...

نشر پرتقال عالیه ولی میشه یک انتشاری رو بگید که احساس کلاسیک بودن کتاب بهش منتقل‌ کنه؟

وقطعا شما خوشت نمیاد دلیل نیس از نظر دیگران افتضاح باشه

دوت کتاب تو زندگیت خوندی کلا درمورد شهدام بوده باید درمورد بچه نه ساله نظر بدی؟

زنی که کل هنرش تو زندگی زایمان پنج تا بچه بوده برا دختر بچه الگوی درستیه؟

نشر پرتقال عالیه ولی میشه یک انتشاری رو بگید که احساس کلاسیک بودن کتاب بهش منتقل‌ کنه؟

میتونی از کتابای خواهران برونته بگیری تو اون سن خیلی جذابن بلندی های بادگیر و جین ایر

از داستایوفسکی نگیر خیلی اسمای سخت داره سنگینه

کلبه عمو تام جالب بود

ژول ورن کتابای قشنگی داره همونی که دور دنیا در هشتاد روز رو نوشته اون عالیه

مگه من جواب شما رو دادم که ریپلای میزنی نظر خواست جواب دادم کاش به جای کتاب خون بودن شعور داشین

اسی هم اسم کتاب خواست شما جوابشو ندادی یه نظر بی ربط گفتی که یه چیزی گفته باشی فقط