مادرم چند ماه بود شبا نمیخوابید از ترس همش میگفت یه چیزی میاد بالای سرم قلبمو فشار میده شبا داد میزد ما میگفتیم توهم زدی چیزی نیست ولی نه راست میگفت بیماری و اتفاقای عجیبی برامون میافتاد
منم خیلی اذیت میشدم رفتیم پیش یه آیتالله گفت سحرتون کردن ما هم باور نمیکردیم بعدش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ب این چیزا اعتقاد ندارمشماهم نداشته باشینزندگی کسایی ک ب این خرافات معتقدن همیشه نا ارومی دارن . ...
من مادربزرگم چیزی نمونده بشه ۸۰ ساشل اعتقاد نداره
اما ۳ ساله خیلی داریم ضرر میبینیم ما..اونم تو ماشین
مادربزرگم ک اصلا اعتقاد نداشت میگه برین ممکنه یه از خدا بی خبر دعا نوشته باشه براتون...۳ ساله ماهی ۵۰ تا ۷۰ میلیون فقط خرج ماشین میکنیم ، خسته شدیم از بس تعمیرگاه بوده💔👩🦯کل قطعاتش عوش شده ..اینم بگم تو این ۳ سال به خاطر این ضررات ۳ تا ماشین عوض کردیم همشون اینطوری
سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩🦯
من مادربزرگم چیزی نمونده بشه ۸۰ ساشل اعتقاد ندارهاما ۳ ساله خیلی داریم ضرر میبینیم ما..اونم تو ماشین ...
ماهم همینیم
ماشینمون هر روز خرابه
گازمون خراب شده ۱۰ تومن خرجشه ی ساله تمام نداریم درستش کنیم
ب هر دری نمیزنیم نمیشه کنمیشه
بابام پیمانکاری میگیره همش ضرر میکنه
تا دو ریال پول دستمون میاد از زمین و اسمون خرج و ضرر میریزه سرمون
ولی فداتشم زندگی همینه واقعا زندگی تو ایران خیلی سخته . بالای ۴۰ درصد جامعه شرایط مشابه ما دارن
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
همون بایدازاینا ترسید .منم کسی که نمازخون چادری بود طلسم واسم کرده بود که خودم خودمو بکشم مثل دیونه ...
چجوری باطل کردی
فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
بخدا خسته شدیممممم هرماه ۷۰ میلیون خرج ماشینی ک ماه قبل تموم قطعاتش عوض شده😭
دقیقا ماشین ماهم هر روز داغونه ماه پیش واشر سر سیلندرش خراب شد ۵۰ تومن خرجش کردیم😂🤣
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}