2777
2789

بستگی داره کجا و چجوری کار کنی توی اموزشگاها و زبانسرا ها که تا یه سال اول اصلا به فکر درامد نباش که ناچیز ترینه

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره کجا و چجوری کار کنی توی اموزشگاها و زبانسرا ها که تا یه سال اول اصلا به فکر درامد نباش که ...

خب شما می‌دونی کجا ها و اینکه چجوری میشه به درآمد 

خوبی رسید 

به جز آموزشگاه ها

بله درآمد ماهی ۴۰ال۵۰تومن

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

بله درآمد ماهی ۴۰ال۵۰تومن

عه شما معلم زبان هستین😁 

میگن آموزشگاه ها درآمد ندارع 

میشه بپرسم شما از کجا تونستین به این درآمد برسین البته فضولی نباشه اگه مایلید جواب بدین🙏🏼

معلم خصوصی زبان بشو ، آموزشگاه پول نمیده 

برو سایت استاد سلام ، شرایطش و ببین

ولی از اولش انتظار درآمد بالا نداشته باش .

میتونی معلم آیلتس هم بشی ، دوره ش و بگذرونی 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خب شما می‌دونی کجا ها و اینکه چجوری میشه به درآمد خوبی رسید به جز آموزشگاه ها

یا اینکه توی اموزشگاه نو پا با تعداد معلم کم شروع کنید به تدریس و صبر کنید تا بعد از یه مدت که با شلوغ شدن اموزسگاه جا سفت کنید حتی سوپر وایز بشید یا میتونید اموزش انلاین از تو اینستا و یوتیوب و کلاسو اموزش مجازی شروع کنید 

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…