2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز اول تا سوم موعد لکه بینی قهوه ای داشتم.روز سوم آز دادم و با عدد ۱۴مثبت شد ولی همون روز شدیدا پری ...

چسبندگی داشتی؟ بارداری اولته؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

توروخدا کسی میدونه باید چه کار کنم،هرچی،به دکتر گفتم یه کاری کن،گفتچون بین بتای اول و دوم یکهفته فاصله ست،نمیتونم قطعا چیزی بگم. باید دوباره ۴۸ساعت دیگه بتا بدی،ببینم چی نشون میده.به قدری حالم بده فکر نکنم تا فردا زنده بمونم

برای من با سونو واژینال متوجه شد . ۵هفته و ۴ روز بودم .

بعد چی کار کردن،گفتم به دکتر برام سونوی واژینال بنویس گفت بزار اول آز بتا بدی.آخه من تا اونموقع چی کنم،دارم از غصه و ترس دق میکنم.هیچکس نمیفهمه چه حالیم،از طرفی غم از دست دادن بچه،از طرفی ترس از اینکه چه بلایی قرار هست سرم بیاد

بعد چی کار کردن،گفتم به دکتر برام سونوی واژینال بنویس گفت بزار اول آز بتا بدی.آخه من تا اونموقع چی ک ...

تو سونو دیدن دیگه بارداری خارج از رحمی بود . بستری شدم. ده روز تحت نظر بودم . بارداری پیشرفت میکرد . جراحی شدم .

تو سونو دیدن دیگه بارداری خارج از رحمی بود . بستری شدم. ده روز تحت نظر بودم . بارداری پیشرفت میکرد . ...

منم ترسم از بستری شدن هست،فوبیای بیمارستان دارم ،برای همین حالم خیلی بده،اول برات آمپول نزدن؟بتا ت چند شده بود؟