2777
2789
عنوان

همش حس گریه دارم باردارم شش ماهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 46 پست
دست خودم نیست تا قبل بارداری اینجور نبودم

هر از گاهی بزن از خونه بیرون یا کم کم اتاق نینی رو درست کن 

براش داستان بخون و لالایی حتی الان ک داخل شکمت هست

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
عزیزم مراقب باش به سمت افسردگی نری خودتو مشعول کن تفریح داشته باش کلاس برو نشستی خونه بیان حالتو بپر ...

نه توقع ندارم 

مادرشوهرم همون دوماه اول بهم یکم رسیدگی‌کرد بعد حتی خونمم نمیاد دیگه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم برای بچه خوب نباشه میگن احساسات مادر رو میفهمه

عزیزم به هم ریختگی هورمونی هست اما بیشتر تو ۳ ماه اوله 

اینکه یکم حساس بشی و زود دلخور بشی یا زود احساساتت دچار نوسان بشه تا حدی عادیه 

ولی دیگه هر روز گریه کردن میتونه  از نشونه های افسردگی باشه 

حتما برا خودت یه مشعولیت یا تفریح که بهش علاقه داری ایجاد کن خودت میبینی که از این حال و هوا و فکرا درمیای♡

لطفا لایک نکنید❤

هر از گاهی بزن از خونه بیرون یا کم کم اتاق نینی رو درست کن براش داستان بخون و لالایی حتی الان ک داخل ...

یه کوه کار ریخته سرم باور میکنی پا درد دارم انقدر 

همیشه خونم کثیفه

اره براش میخونم

نه توقع ندارم مادرشوهرم همون دوماه اول بهم یکم رسیدگی‌کرد بعد حتی خونمم نمیاد دیگه

بهتر 

هی تند تندبیاد . هی نظر بده هی دخالت کنه بیشتر رو اعصابه😅نعمت داری قدرشو نمیدونی 

لطفا لایک نکنید❤

عزیزم به هم ریختگی هورمونی هست اما بیشتر تو ۳ ماه اوله اینکه یکم حساس بشی و زود دلخور بشی یا زود احس ...

چشم

میترسم برای بچه خوب نباشه میگن احساسات مادر رو میفهمه

بریزی تو خودت بدتره. احساساتت رو خالی کن سبک شی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم داری افسردگی زایمان میگیری باید به دکترت بگی و لازم باشه ارجاع میده روانپزشک دارو بگیری من ۳ ماه آخر بارداریم اینجوری بودم یکسره گریه میکردم احساس خفگی داشتم دکترم فرستاد پیش روانپزشک دارو خوردم تا قبل زایمان هم داروهارو قطع کردند اگه درمان نشی بعد زایمان حالت بدتر میشه احتمال اینکه بچه رو قبول نکنی خیلی زیاده ان شاء الله که حالتون خیلی زودتر خوب بشه میدونم خیلی سخته تو غربت باشی این دوران رو بگذرانی دقیقا منم تو غربت هستم 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
یه کوه کار ریخته سرم باور میکنی پا درد دارم انقدر همیشه خونم کثیفهاره براش میخونم

اخی نازی😍

اشکال نداره 

کم کم انجامش بده یا کمکی بگیر 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

اره بخاطر هورموناست

من تا ۷ ماهگی همش میگفتم بچمو سقط میکنم ، وقتی مثلا اعصابم سر چیزی خورد میشد اینجوری میگفتم

حتی ۴ ماهه بودم اینجا تاپیک زدم راهکار بدین واسه سقط🤣

غذا خوب میخوری ؟ 

عاشق امام زمانم❤

وای دختر برو یه کلاسی سرگرم شو، ما تو شهرخودمون بین فامیلای خودم وهمسرم احساس تنهایی میکنم. برو کلاس تا چندتا دوست پیداکنی

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
چکار کنم شوهرم‌میبینه گریه میکنم ناراحت میشه🥲 هموز باور نداره کار هورموناس

خودتو سرگرم کن اهنگ بزار برقص 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40