2777
2789

منم الان تو همین وضعیتم استراحت کردم دردام بهتر شد اما دکتر گفته باید عمل کنی پام گزگز میکنه اما گفت اصلا ورزش نکن برات خوب نیست

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر ارتوپد چی میگه گلم ؟من یه خانم دیدم عمل کرده بود فرداش راه رفت ولی درد داشت خیلی چاق بود .فکر کنم وزن رو قبل عمل بیارید پایین راحت تر حل میشه یا شاید درمان شد البته اگه چاقی باشه

وزنتو باید بیاری پایین

پیلاتس درمانی انجام بدی

رعایت کتی، مثلا چیز سنگین بلند نکنی، توی ماشین زیاد و یه سره نشینی، مدت خیلی طولانی سرپا نمونی، موقع نشستن از بالشتک طبی استفاده کنی و ...

اینجوری میشه عمل نکرد 

ولی رعایت نکنی بالاخره یه روز مجبور میشی عمل کتی که عوارضش بالاست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم الان تو همین وضعیتم استراحت کردم دردام بهتر شد اما دکتر گفته باید عمل کنی پام گزگز میکنه اما گفت ...

من دکترم زیر بار نمیره عملم کنه میگه باید با ورزشها خوب بشی 

عجیبه این دکتر من 

میشه ولی واقعا تا چندسال استراحت و رعایت مداااوم میطلبه

من دکترم فقط میگه ورزش ها که بهت دادم انجام بده 

من سرکار میرم این نمیذاره خوب بشم 

سال دیگه از کارم میتونم بیام بیرون 

به نظرت یک سال صبر کنم و بعد به درمانم و استراحتم ادامه بدم ؟

من دکترم زیر بار نمیره عملم کنه میگه باید با ورزشها خوب بشی عجیبه این دکتر من

جالبه دکتر من آدمای سالمم میفرستاد اتاق عمل یه مدت ورزشها رو انجام نده یه دکتر مغز و اعصاب دیگه هم گفت به من الان ورزش برات ضرر داره

وزنتو باید بیاری پایینپیلاتس درمانی انجام بدیرعایت کتی، مثلا چیز سنگین بلند نکنی، توی ماشین زیاد و ی ...

عوارضش چیه به نظرت ؟ خوب این رعایت باید تا آخر عمرم باشه ؟

جالبه دکتر من آدمای سالمم میفرستاد اتاق عمل یه مدت ورزشها رو انجام نده یه دکتر مغز و اعصاب دیگه هم گ ...

من برعکس با درمان ایشون کامل خوب شدم چند ماه 

بعد نشد رعایت کنم چون کارم سنگینه دوباره برگشته 

دکترم هم عصبانی شده میگه تو رعایت نمیکنی وگرنه الان باید خوب میشدی !

عوارضش چیه به نظرت ؟ خوب این رعایت باید تا آخر عمرم باشه ؟

بستگی به عملت داره

ولی عموما دولا نمیتونن بشن، وزن باید همیشه پایین نگه داشته بشه، درد داره، نقاهت داره

فرقی نداره تو تا اخر عمرت باید رعایتو بکنی

اگه عمل نکنی کارت راحت تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بانکم عزیزم اره خوب کارم سنگین هست شما چه کردی یادمه شما هم دیسک داشتی

من رعایت میکنم بعد ۴ ماه درد مداوم الان بهترم و چیزی ک فکرشم نمیکردم کمکم کنه بادکش بود واااااقعا رو دردم تاثیر داشت .

من برعکس با درمان ایشون کامل خوب شدم چند ماه بعد نشد رعایت کنم چون کارم سنگینه دوباره برگشته دکترم ه ...

خوب ازش سوال کن ببین تا آخرش خوب شدنی تو کار هست بدون عمل یا نه؟پدر من عمل نکرد ولی خدا رو شکر حالش خوبه هرچند اصلا رعایت هم نمی کنه