2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

722 بازدید | 119 پست

اگر نامزدتون مثلا سرش خیلی شلوغ باشه و همه هم بدونن و مجبور باشه واقعا  

و شما با پیام بهش بگین نیستی دلم تنگته باعث ناراحتیش میشه یا خوشحال میشه که به فکرشین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو باسنش عروسیه

ناراحتی؟؟؟؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
همین دگ ولی اون جدا سرش شلوغه ینی جوری که ده کیلو وزن کم کرده نمیخوام فکر کنه بی تفاوتم از طرفی نمیخ ...

کوتاه احوالپرسی کن

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

تابلو نکن بزار اون دنبالت باشه

روانشناسی زرد اینو میگ 

باید دوطرفه به هم نشون بدن دلتنگی وعلاقه رو

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

باعث خوشحالیش 

بله میگم نامزدمه و وظیفمه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

اصلا نگو

من ۱۱ ساله زندگی می کنم

۵ سال اول من همش میگفتم شوهرم سرد شده بود

بعد فهمیدم خانم باید خوددار باشه و بزاره مرد بیاد سمتش هرچند دیر بیاد

بزار بهت اشتیاق نشون بده

الان روزی صدبار میگه دوستت دارم بازم نمیگم منم دوستت دارم

لبخند میزنم براش ناز می کنم

میگن زمانی که به مرد بگی دوستت دارم پایان اون رابطه چون مرد دگ چیزی برای به دست آوردن نداره بدست اوردت سرد میشه

و زمان گفتن به زن شروع یک رابطه س

من واقعا تجربه کردم

تجربه من رو زندگی نکن

درست زندگی کن

من تحقیر شدم تا فهمیدم