2777
2789
عنوان

از کارای شوهرم عصبی میشم

346 بازدید | 17 پست

ادم منظمیه و مقرراتی و با احترامیه ولی اگر با کسی لج بیفته خیلی اعصاب خوردکن میشه 

مثلا همسایه امون چند روزه صدای اره میاد از خونش هی میره تذکر میده درصورتی که انقدر غیرقابل تحمل هم نیست 

امروز از لج همسایه درو انچان سفت به هم کوبوند که ۴ستون خونه لرزید 

یا اگر کسی جلوش یواش رانندگی کنه میره ازش سبقت میگیره میمونه جلوش از خودش یواشتر رانندگی میکنه 

از اینکاراش خیلی اذیت میشم از لجبازیاش 

بکید چیکار کنم یکم نرم بشه ؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

فک نکنم تو این سن بتونید تغییرشون بدید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نکنم تو این سن بتونید تغییرشون بدید

قبلن اینطور نبود الان تو سن ۳۶سالگی اینطور شده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
قبلن اینطور نبود الان تو سن ۳۶سالگی اینطور شده

افسرده و کلافه نشده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از این تیکه از حرفت که گفتی شوهرم موقع رانندگی اینجوریه فهمیدم که آدم بیشعوریع🙂از فرهنگ رانندگی کرد ...

ببخشید ولی من تاپیک نزدم که این حرفو بشنوم 

خودش رانندگیش خیلی خوبه ولی تحمل ندارا کسی تو رانندگی خلاف کنه یا ادیتش کنه یا هرچه تو زندگی واقعی هم همینطور 

افسرده و کلافه نشده؟

مشکلات و سختی کار که زیاد داره یعنی از اینه به نطرت؟

مشکلات و سختی کار که زیاد داره یعنی از اینه به نطرت؟

ممکنه

این موجودات مهربون پشمالو سنشون میره بالا یکم افسردگی ممکنه دچارش شن

من افسردگی ۳۰ سالگی داشتم بعد خوب شدم

همسرم ۳۹ این حدودا بود افسردگی ۴۰ سالگیشو داشت بدخلق شده بود

با تراپی و یه دوره دارو خیلی بهتر شد

الان ۴۱ سالشه خوب و نرماله

ببخشید ولی من تاپیک نزدم که این حرفو بشنوم خودش رانندگیش خیلی خوبه ولی تحمل ندارا کسی تو رانندگی خلا ...

عزیزم قصد بی ادبی نداشتم

ما تو کتاب آیین نامه ی راهنمایی و رانندگی یچیزی داریم بنام فرهنگ رانندگی!

کسی که میره از کسی که آروم رانندگی میکنه سبقت میگیره میره جلوش رانندگی میکنه و مثل خودش یواش رانندگی میکنه نشون میده که فرهنگ رانندگی نداره!

بحث خوب یا بد بودن دست فرمونش نیس

ممکنهاین موجودات مهربون پشمالو سنشون میره بالا یکم افسردگی ممکنه دچارش شنمن افسردگی ۳۰ سالگی داشتم ب ...

متو لد ۶۶ هست هنو زوده تا ۴۰ سالگی 

و اینکه کلا کنترل گر بوده از قبلن 

من قلقش دستم اومده ولی خودش قبول نداره مشکل داره فکر میکنه همه دیگران تقصیر دارن 

چقدر شبیه شوهر منه...دقیقا اینطوری رانندگی میکنه و من کلی حرص میخورم.

یا هی میره تذکر میده من میگم کوتاه بیا

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
متو لد ۶۶ هست هنو زوده تا ۴۰ سالگی و اینکه کلا کنترل گر بوده از قبلن من قلقش دستم اومده ولی خودش قبو ...

حالا مشکل که عدد ۴۰ نیست،راس ۴۰ که افسرده نمیشن

سن میره بالا افسردگی نرماله

در هر صورت اگه اخلاقش اینه که تغییر نمیکنه

اگه تازه پیش اومده، تراپی کمک میکنه، یه درگیری درونی داره که انقد همه چی رو اعصابشه

چقدر شبیه شوهر منه...دقیقا اینطوری رانندگی میکنه و من کلی حرص میخورم.یا هی میره تذکر میده من میگم کو ...

چرا اینطورن 

چیزیم میگم سردش کنم میگه چرا مخالفت میکنی بهش میگم میدونم حق با توهه ولی یکم نرم تر باش

عزیزم قصد بی ادبی نداشتمما تو کتاب آیین نامه ی راهنمایی و رانندگی یچیزی داریم بنام فرهنگ رانندگی!کسی ...

آره واقعا

بعد یه وقتا بعضیا راننده های تازه کارن،یا حالا میترسن،اونجور که باید مسلط نیستن.خیلی بده این رفتارا.

یادمه یه بار خودم تازه کار بودم،یه نفر باهام اینجوری کرد و یهو جلوم زد رو ترمز و خیلی بهم استرس وارد کرد.

نمیدونم هدفشون از این کارا چیه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨