2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 119 پست
ببین سعی کن تو شروع کننده چیزی نباشی تو چیزی نگو میدونم سخته اما خوددار باشه اون اگه تو دانشگاه کسی ...

عزیزم زیاد توجه نکنیم؟

قربون صدقه نریم؟

میگن پرو میشه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مبارکت باشه 😍😍😍😍قدمش خیر باشه براتون🥰ناخواسته و بی بی و اینارو هنوز بلد نیستم🫢😆 ببین در ر ...

باشه عزیزم

الان نیاز بع استراحت دارم

دو تا وروجک شیطون دارم خستم می کنن

شبت بخیر گلم

نه بالا نوشتم اونارو بخونبدنم خالی کرد ببخشید

اشکالی نداره گلم مرسی 

ولی در این باره چیزی نگفتی که😁😁😁

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
عزیزم زیاد توجه نکنیم؟قربون صدقه نریم؟میگن پرو میشه

عزمزمه لازم نیست شما قربون صدقه بری

توجه کنی

ایشون این کارو می کنه اگه درست رفتار کنی

شما فقط در قبال یه نون خریدن هم تشکر ویژه کن

بالا گفتم 

عزمزمه لازم نیست شما قربون صدقه بریتوجه کنیایشون این کارو می کنه اگه درست رفتار کنیشما فقط در قبال ی ...

مرسی گلم 

همین دگ ولی اون جدا سرش شلوغه ینی جوری که ده کیلو وزن کم کرده نمیخوام فکر کنه بی تفاوتم از طرفی نمیخ ...

ابراز دلتنگی نشونه علاقه و عشقه بده که دنبال این هستین که پرو نشه اصلا پرو بشه مگه چی میشه همسرتونه چه ایرادی داره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم اون جمله ای که شما گفته بودیو بهش گفتم گفت شرمنده واقعا من نمیرسم و این داستانا انگار خیلی تحت ...

اینو بنویس 

اشکال نداره عشقم به وقتش جبران میکنی😉

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
عزیزم اون جمله ای که شما گفته بودیو بهش گفتم گفت شرمنده واقعا من نمیرسم و این داستانا انگار خیلی تحت ...

چند سالشه نامزدت؟