2777
2789
عنوان

فرض کن اونی که دلت روشکونده داره پیامتومیخونه ـ چی مینوشتی براش

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 203 پست
کسی بودم ک حتی به درحال نوشتنتم نگاه میکرد پیامامونو از اول میخوندم هر کی پشتت بد میگفت جلوش وایمیست ...

تماشات خواهم کرد 

وقتی که تاوان میدهی؛

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تیکه تیکه بشی عفریته بری زیرتزیلی بدبخت بشی علیل بشی و....😂😂😂

ای جاااان به همچین نفرینایی برای ادمای لاشی احتیاج داشتم حقیقتا😂😂

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ﺷﺎﻣﻠﻮ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ :ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ...ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧ ...

دقیقا منتظر همون روزم ک خدا سرش فریاد بکشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

هیچی نمینویسم براش

یکبار رو در رو بهش مسئله رو شرح دادم و گفتم شاید متوجه نبوده تاحالا ولی درکمال وقاحت و نامردی بدتراز قبل همون حرفا و بدترشو گفت و من داشتم شاخ درمیاوردم ازینهمه نامردی و ناحقی

هربارم یادم میافته مثل الان بغض گلومو میگیره و متورم میشه، اخرشم میرم تو دستشویی گریه میکنم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

هیچوقت نمیبخشمت یجا نوشته بود اگه خدایی ک دید من چقد عذاب کشیدم تورو ببخشه دیگه اون خدای من نیست....

جناب شهریار خدا رو اینطوری توضیح میده: فلک همیشه به کام یکی نمی‌گردد،

که آسیای طبیعت به نوبت است ای دوست!🪐🩶

متاسفم‌که اون جمله رو درک‌کردی 💔

🙂🖤

متاسفم‌که اون جمله رو درک‌کردی 💔

🙂🖤