2777
2789
عنوان

شما یه لباسو چند بار میپوشین❓️❓️❓️زن داداشم طعنه زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

خودتونو ناراحت نکنین 

ارزش فکر کردن هم نداره 

ایشون 

به کسی مربوط نیست چه لباسی و چقدر میپوشین

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینقدر میپوشم که دیگه نشه پوشید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

2 ساله میپوشی؟

تا لباس پاره نشه بیخیالش نمیشم🤭😁

زن داداش ست دیگر

موجودی خبیث و حسود داریم یکیشو 😒

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من نظر هیچکس برام مهم نیست و یه لباس رو ممکنه صد جا بپوشم...در مورد دخترم ولی حساسم..میگن برای بچه سایز بزرگتر بگیر که بیشتر بپوشه اما من میگم شلخته میشه و همون سایز خودش میگیرم و نو نو میمونه کوچیکه میشه بهش

والله من مانتوهای ده سال پیشم دارم میپوشم 

نه همین لباس زیبا نشان آدمیت

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
به اون چه ربطی داره ، حالا اگه همین برعکس بود پرونده توسط عروس به دادگاه لاهه رفته بود

دقیقا

حکم اعدام منم صادر شده بود

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚