2777
2789
عنوان

شما یه لباسو چند بار میپوشین❓️❓️❓️زن داداشم طعنه زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 37 پست
منم زیاد نمی پوشم ،ی مدت بذار کنار لباس دیگه بخر دوباره بپوش خدایی ۲ سال یک لباس پوشیدن زیاد جالب نی ...

حالا مگه من در عرض ۲ سال چقدد مهمونی رفته باشم؟

فوووقش ۵ بار تو مهمونیا با اون لباس ظاهر شده باشم

شاید بازم تکراری به حساب بیاد ولی خب لباس مناسب دیگه ای ندارم

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدم ربطی به پول و اینا نداره،شاید چن سال پیش ی لباس قشنگ خریدی و دیگه نتونستی پیداش کنی تو بازار مثلشو

برا همین زیاد میپوشی 

آبجی خودم خداروشکر وضع مالیشون خوبه اما دوسه سال پیش 

ی شلوار گرفت خیلی دوسش داشت دیگم مثلشو پیدا نکرد 

انقد پوشید رنگش کمرنگ شد

رنگش کرد چن ماه دیگه دوبارم پوشید 

معتقدم جواب عروس رو حرفه ای باید داد تا بفهمه اندازه ی خودش رو

به عروس و داماد هیچ وقت رو ندین که توهین کنن یا خودشونو کاره ای بدونن پشت این حرفم دنیا دنیا ماجرا دیدنه ، حرف عادی و روزمره و محبت و کمک و خیرخواهی شیرینه اما ادما لحن ها رو میفهمن نیت ها رو میفهمن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بعدم ربطی به پول و اینا نداره،شاید چن سال پیش ی لباس قشنگ خریدی و دیگه نتونستی پیداش کنی تو بازار مث ...

من هم هزینه و پولش برام مطرحه هم لباسمو دوس دارم ساده و شیک دخترونس بهمم میاد‌

ولی خب...

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

معتقدم جواب عروس رو حرفه ای باید داد تا بفهمه اندازه ی خودش روبه عروس و داماد هیچ وقت رو ندین که توه ...

نه من همیشه یا سکوت کردم و یا نادیده گرفتم...

بخاطر آرامش داداشمم که شده خیلی رفتاراشو تحمل کردم

طعنه هاشو نشنیده میگیرم و از بی تفاوتی داداشمم ناراحت میشم‌..

کاریشم نمیشه کرد

حالا مگه من در عرض ۲ سال چقدد مهمونی رفته باشم؟فوووقش ۵ بار تو مهمونیا با اون لباس ظاهر شده باشمشاید ...

،ببین لباس که می خواهی بخری خوب بگرد لباس قیمت مناسب پیدا کن ،مثلا سه دست باهم بخر وقتی سه دست لابه لای هم بپوشی کسی نمی فهمه یک لباسی رو زیاد پوشیدی اینکه پشت هم بپوشی زیاد جالب نیس البته من خودم فضول نیستم ولی فامیلی داریم که لبلس زیاد می خرن منم محبورم یا مهمونی رو نرم یا کم خرجای دیگه بذارم ی دست لباس بخرم که لباس تکراری زیاد نپوشم من عید پارسال کت سبز خریدم ، مهمونی بعدی هم شومیز سبز پوشیدم دختر خالم فوری گفت تو همش سبزی 😧 مردم فضولن دیگه 

،ببین لباس که می خواهی بخری خوب بگرد لباس قیمت مناسب پیدا کن ،مثلا سه دست باهم بخر وقتی سه دست لابه ...

همینکارو میکنم عزیزم ممنون از پیشنهادت