2777
2789
عنوان

رفتم خونه بخرم 😭😭خیلی اعصابم خورد شددددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11227 بازدید | 154 پست
ملکش گرون بود هرکسی قدرت خریدش ندارهتازه برداشته کم رهن داده بیشترش اجازه سقدرت خرید ها کمه راحت مشت ...

به هیچ کس التماس نکنید بازار خرابه همه فروشنده هستند موقعیت خرید زیاد هست جای دیگه بخرید التماس هیچکس رو نکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشت اومده پولشو بده بخر قیمت همه چیز روزانه ست ممکنه فردا بزنگی باز بذاره روش

بابا میترسم طرف هوا برش داره 

زنگ بزنم دبه کنه بگه ۱۰۰ دیگه بزار روش 

از طرفی دلم پیششه 

بخدا انقدر خونه پیدا کدون سختهههه دلم میخواست هنین امشب مبایعه نامه بنویسیم تموم شه بره

زنگم نزدمیترسم بزنگم دوباره بکشه بالا از طرفی از خونه ش خوشم اومد😭😭واسه خودم‌نمیخوام ک زندگی کنم و ...

سرمایه گذاری ؟!!!!

تو این وضعیت واقعا فکر میکنی ملک سرمایه ست!!!!

الهی به امید تو
ببین با اینکه ۲۰۰ کشید بالا ولی بازم می‌ارزید شوهرم ک خیلی سخت پسنده خوشش اومد

به املاک بزنگ بگو من پسندم شده ولی همسرم میگه انگار قیمتو بردین بالا؟ درسته؟ اینجور ک نمیشه کم کنین و...

ببین الان بازار خرید و فروش کساااده افتصاح. دامادمون بنگاهیه میگه چون کسی پول نقد نداره الان اگه کسی پول نقد داشته باشه اونه که قیمتو تعیین میکنه. و طرف کنار میاد

شما پولتون نقده؟ ببین اونقد بازار خرابه باهات راه میان تو قیمت

فقط سریع خام نشوووو بگی الا و بلا میخوام خونه رو. خودتو مشتاق نگیر

بابا میترسم طرف هوا برش داره زنگ بزنم دبه کنه بگه ۱۰۰ دیگه بزار روش از طرفی دلم پیششه بخدا انقدر خون ...

آره بابا میگن بازار مسکن کساده ولی ما میخواستیم خونه بخریم پدرمون دراومد از بس گشتیم خونه خوب گیر نمیاد 

استارتر به نظرم اگه خوشت اومده با صاحبخونه چون بزن و بگو بیشتر از این ندارم و فلان ولی حالا ۲۰۰ بیشتر هم شد عیب نداره بخرش ولی جلوی صاحبخونه خیلی خودتو مشتاق نشون نده یهو میبینی بازم گذاشت روی قیمتش

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
اتفاقا املاکی از قصد اون قیمت گذاشته که مشتری پیدا بشه بعد موقع خرید صاحاب ملک دبه کنه

نمیدونم هرچیه دلم خیلی گیر کرد😭

خونه خوبی بود ساختمون تمیز کم واحد خیابونش پهن

ملکش گرون بود هرکسی قدرت خریدش ندارهتازه برداشته کم رهن داده بیشترش اجازه سقدرت خرید ها کمه راحت مشت ...

به نظرم زنگ بزن بنگاه

بگو اولا که باید ببینم حتما خونه رو

دوما اگه به همون قیمتی که زدین میدین میام پای معامله وگرنه که هیچی

طلبکار بشو بگو من که به شما گفته بودم برام تخفیف بگیرین ، تخفیف که هیچی یه چیزی گذاشتین روش؟ چرا قیمت الکی گذاشتین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️