2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با نخ و سوزن

475 بازدید | 52 پست

بگید که الکیه 😐😂😂

آخه هرباررر انجام دادم فقط یه ریتم داشت

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن راسته برا منم فقط یه مدل میاد🤣

حدودا 15 سال پیش خواهرم انجام داده بود راست دراومد اون زمان حامله ام نبود گفتن اولی پسره دومی دختر و همون شد تازه اون زمان چقدر خندیدیم ک این چرت و پرتا چیه    

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

عه به منم یاد بدین لطفا😀❤️🙏

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
حدودا 15 سال پیش خواهرم انجام داده بود راست دراومد اون زمان حامله ام نبود گفتن اولی پسره دومی دختر و ...

اره دقیقا من منتظرم برم سونو ببینم چی میشه خخخ

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

عه به منم یاد بدین لطفا😀❤️🙏

ی نخ و سوزن بگیرید بای نبض دست چپتون 

وقتی ثابت وایساد بعد شروع میکنه ب حرکت 

اگر چپ و راست رفت دختر 

جلو و عقب رفت پسر 

وسطاشم ک از حرکت میمونه فاصله ی بین بچه هاس

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
ی نخ و سوزن بگیرید بای نبض دست چپتون وقتی ثابت وایساد بعد شروع میکنه ب حرکت اگر چپ و راست رفت دختر ج ...

آخی چه بامزه ممنونم😘😚🧡

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...