2777
2789
عنوان

رفتم خونه بخرم 😭😭خیلی اعصابم خورد شددددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11222 بازدید | 154 پست
وقتی قضیه فروش باشه اونقدر مشتری نریخته که هر روز بیاننهایت هفته ای حتی ماهی یه دونه میادبعدم میتونه ...

خودم یک ماهه اینجام

الان صاحب خونه تازه یادش افتاده میخواد بفروشه

هر روز زنگ میزنه بزار مشتری بیاد

گفتم غلطط کرده میخواست بفروشه چرا اجاره داد؟

نه اینا معمولا میخوام هم از اخور بخورن هم توبره

هم پول اجاره بگیره هم مستاجر بشه سرایدار ایشون هر موقع مایل بود بشه در باز کن مشتری های اون

وقتی قضیه فروش باشه اونقدر مشتری نریخته که هر روز بیاننهایت هفته ای حتی ماهی یه دونه میادبعدم میتونه ...

اره دقیقا میتونه هقته ای دوبار تایم‌بده

مثلا از ساعت ۷ تا ۹ شب

چی میشه مگه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم یک ماهه اینجامالان صاحب خونه تازه یادش افتاده میخواد بفروشههر روز زنگ میزنه بزار مشتری بیادگفتم ...

عزیزم من چنتا خونه تاالان بازدید کردم

اونایی ک مستاجر داشتن دو ساعت هفته ای دو بار یا بعضی ها یک بار اجازه بازدید میدادن 

مثلا میگفتن دوشنبه ها از ساعت ۷ تا ۹ 

خب چیز خاصی نیست مالک هم آدمه شاید پول لازمه نیاز مالی پیدا کرده باید سریع بفروشه خونه رو

کاش یکم همدیگرو درک کنیم

عزیزم من چنتا خونه تاالان بازدید کردماونایی ک مستاجر داشتن دو ساعت هفته ای دو بار یا بعضی ها یک بار ...

چطور صاحبخونه مستاجر رو درک نمیکنه؟؟؟

کسی که میخواد خونه بفروشه اجاره دادنش دیگه چیه

چطور صاحبخونه مستاجر رو درک نمیکنه؟؟؟کسی که میخواد خونه بفروشه اجاره دادنش دیگه چیه

شما فک کن ی ملک داری خدایی نکرده یهو پدرت بیماری بدی میگیره مجبور میشی ملکتو بفروشی 

ب نظرت حرفت منطقیه؟!!!! 

هر آدمی ممکنه یهو پول لازم بشه 

واقعا چیز عجیب و غریبی نیس