2777
2789
عنوان

رفتم خونه بخرم 😭😭خیلی اعصابم خورد شددددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11222 بازدید | 154 پست
اون در جریان بودفقط بمن گقت قیمت ملک رو پایین گذاشته من خبر نداشتم نمیدونم راست گفت یا نهولی هرچیخ ۲ ...

عزیزم اگه خواستی همین خونه رو بخری پیشنهاد میکنم قبل از عقد قرار داد حتما حتما یه بار خونه رو ببین

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم آره تخفیفم برام بگیرین فقط چون طرف خونه رو کم رهن داده بیشترش اجاره س من پول نقدم باید زیاد باش ...

خب شاید متریالشون فرق کنه اینجوری معامله نکن 

ینی کابینت و ایناش مهم نیست واست؟

من کلا اگ برخورد اول همچین رفتاری ببینم معامله نمیکنم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ملکش گرون بود هرکسی قدرت خریدش ندارهتازه برداشته کم رهن داده بیشترش اجازه سقدرت خرید ها کمه راحت مشت ...

چرا فکر میکنید هرکسی نمیتونه خونه بخره گلم؟!

همینجور که شما دنبال سرمایه گذاری هستین آدم های دیگه هم همینن🥰

متاهل🩷🍃
شما آدم حسابی هستی عزیزم، وقتی طرف میخواد خونه رو ببینه در و باز نمیکنه امکانش هست سخت تخلیه کنه خون ...

بله اینم هست

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
از نظر رسیدگی کلا اون خونه نبود خونه ی همسایه کابینت بندی کامل کاغذ دیواری گچبری حتی درهاشم نو نو بو ...

وقتی میگن مشابه هست از نظر ساختمانه نه تزئینات داخلی که

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
زنگم نزدمیترسم بزنگم دوباره بکشه بالا از طرفی از خونه ش خوشم اومد😭😭واسه خودم‌نمیخوام ک زندگی کنم و ...

حاضری ۲۰۰ تومن بیشتر بدی؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
زنگم نزدمیترسم بزنگم دوباره بکشه بالا از طرفی از خونه ش خوشم اومد😭😭واسه خودم‌نمیخوام ک زندگی کنم و ...

ببخشید ولی بنظرم صلاحیت تنهایی خریدن خونه رو نداری،با کسی ک ی کم از این چیزا سرد میاره برو بگرد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁