2777
2789
عنوان

رفتم خونه بخرم 😭😭خیلی اعصابم خورد شددددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11222 بازدید | 154 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنبال دردسری؟ احتمالا باید با بدبختی مستاجر رو بلند کنی

مستاجر قطعا قرار داد داره تا موعدش کسی نمی تونه بلندش کنه 

منم یه جا مستاجر بودم ۴ ماه به پایان قرداد مونده بود خونه رو گذاشتن برای فروش زود هم فروش رفت ما هم پایان قرداد تخلیه کردیم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

خلاصه گفت باشه پس میام

تا رسیدیم ب قیمت 

گفتم انقدر آگهی شده گفت عه!!! 

اون منطقه قیمتش زیر فلان قدر نیست نمیتونم این قیمت بدم گفتم املاک آگهی کرده

گفت بزار بهت زنگ میزنم

الان دیدم ۲۰۰ ملیون کشید رو قیمت ملکش😑😑😑

کار و زندگی نداره نمیتونه که همه رو ول کنه بیاد بشینه این شهر ببینه کی فروش میره

خب ملکش وقتی خوب باشه مشتری هم زود پیدا میشه و خونش هم باید تو همون شهر باشه چون مردم هم کار و زندگی دارن و ندیذه نمیشه ملک رو خرید 

خونه عیب داشت؟

از نظر رسیدگی کلا اون خونه نبود خونه ی همسایه کابینت بندی کامل کاغذ دیواری گچبری حتی درهاشم نو نو بودن ومن پسندیدم چون املاکی بهم گفت طبقه شمام که میخواین بخرین دقیقا همینه ولی بعد از عقد قرار داد اجازه بازدید دادن و وقتی رفتم داخل خونه با یه خونه ترکیده مواجهه شدم که کلی هزینه برام برداشت 🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

خدا وکیلی ـهمه رو یه جا بگو ـ

برا نت و وقت ما هم ارزش قایل شو🌹🙏🏾🙏🏾

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
مستاجر قطعا قرار داد داره تا موعدش کسی نمی تونه بلندش کنه منم یه جا مستاجر بودم ۴ ماه به پایان قرداد ...

شما آدم حسابی هستی عزیزم، وقتی طرف میخواد خونه رو ببینه در و باز نمیکنه امکانش هست سخت تخلیه کنه خونه رو