من از بچه دار شدن متنفرم. اصلا درک نمیکنم چرا بعضیا اینقدر دوست دارن. حتی اگه یه روز بفهمم بچه دار نمیشم نه تنها برام مهم نیس بلکه خوشحالم میشم😂. ارزومه با مردی ازدواج کنم که بچه نخواد ولی متاسفانه ۹۰ درصد مردای ایرانی این مدلی نیستن.
اصلا نمیتونم درک کنم وقت باارزش و عمرم و زندگیم رو پای یک نفر دیگه بذارم و برای یک نفر دیگه تلاش کنم و حرص بخورم. شاید به خاطر این باشه که یه کم از خودشیفته ام...نمیدونم والا...🤭
یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب با مردی که بچه داره ازدواج کن براش باردار شدنت مهم نباشه بعد بشو نامادری سیندرالا نتها بچه داری نکن بلکه از بچه بقیه کار بکش و تو اخر همرت تن پروری کن اخرشمبعد ۱۰۰۰۰ سال میگیم مومیاییت کنن تا جسمت به مورو ملخ ها هم نرسه خوبه ؟؟
من خیلیا رو دیدم که از بچه خوششون نیومده و بچه نیاوردن ولی بعد از مدتها خصوصا تت میانسالی و پیری خیلی خیلی پشیمون شدن و بزرگترین اشتباه زندگیشون میدونن
منم در واقعیت اسمم کژال هست و بله منم متنفرررم و فعلا شوهرم با این قضیه کنار اومده بقیه راه رو هم پایم باشه حله😅
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره