2777
2789
عنوان

من از بچه دار شدن متنفرم

1413 بازدید | 79 پست

من از بچه دار شدن متنفرم. اصلا درک نمیکنم چرا بعضیا اینقدر دوست دارن. حتی اگه یه روز بفهمم بچه دار نمیشم نه تنها برام مهم نیس بلکه خوشحالم میشم😂. ارزومه با مردی ازدواج کنم که بچه نخواد ولی متاسفانه ۹۰ درصد مردای ایرانی این مدلی نیستن. 

اصلا نمیتونم درک کنم وقت باارزش و عمرم و زندگیم رو پای یک نفر دیگه بذارم و برای یک نفر دیگه تلاش کنم و حرص بخورم. شاید به خاطر این باشه که یه کم از خودشیفته ام...نمیدونم والا...🤭

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

شما با جهان متفاوتی نه جهان با شما! 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من فکر میکنم هدف زندگی برای ما خانوما اینه که موجودی رو بوجود بیاریمو پرورشش بدیم دیگه.... 

بنظرم اونابیم که بچه دوست ندارن یجایی بلاخره تو میانسالی تو پیری تو تنهایی حسرتشو خواهند کشید 

ولی خب با همه این تفاسیر قبول دارم خیلی سخته

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خب با مردی که بچه داره ازدواج کن براش باردار شدنت مهم نباشه بعد بشو نامادری سیندرالا نتها بچه داری نکن بلکه از بچه بقیه کار بکش و تو اخر همرت تن پروری کن اخرشمبعد ۱۰۰۰۰ سال  میگیم مومیاییت کنن تا جسمت به مورو ملخ ها هم نرسه خوبه ؟؟

خب با مردی که بچه داره ازدواج کن براش باردار شدنت مهم نباشه بعد بشو نامادری سیندرالا نتها بچه داری ن ...

یادم نمیاد گفته باشم دوس دارم نامادری بشم🤔

چه چرت و پرت هایی بهم میبافی. حرصت گرفت از تاپیکم😂

من خیلیا رو دیدم که از بچه خوششون نیومده و بچه نیاوردن ولی بعد از مدتها خصوصا تت میانسالی و پیری خ ...

منم خیلی ها رو دیدم راضی بودن

منم در واقعیت اسمم کژال هست و بله منم متنفرررم و فعلا شوهرم با این قضیه کنار اومده بقیه راه رو هم پایم باشه حله😅

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره