من وقتی ۱۶ سالم بود پرولاکتینم خیلی بالا رفت و درمان کردم. الان که بازم ۲۴ سالمه پرولاکتینم بالا رفته😢 خواستم بپرسم که آیا ورزش و فعالیت باعث بالاتر رفتن پرولاکتین میشه؟ بعد اینکه من قبلا خیلی راحت لاغر میشدم الان سخت وزن کم میکنم، آیا پرولاکتین بالا به چاقی و دیر لاغر شدن مربوطه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون موقع تاری دید و سرگیجه و نامنظم بودن قاعدگی ...الان فقط قاعدگیم بهم ریخته
من وقتی سینم رو فشار میدم یه چیز سفید میاد بیرون ولی بافتش سفته مثل شیر نیست وهمیشه هم داشتم .هورمون آندروژنمم بالاس ممکنخ از علایم پرولاکتین بالا باشه .اون که میگی دیر لاغر میشی توبعضیا کم کاری تیروئید باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه بهتره آزمایش تیروییدم بدی
اشکال نداره گلم من خاستم ریشه مشکلت رو بهت بگم...چون خیلیارو نظیر شمادیدم گفتم راهنماییت کنم..سعی کن آب جوش و خاکشیر ناشتا بخوری ناشتا با یه کوچولو آب لیمو تازه
من کاملا اعتقاد دارم.پارسال همسرم صفراش پر شده بود رفت دکتر.نوبت بیمارستان که ۵۰میلیون هم هزینش بود با طب سنتی و ۱۰۰هزارتومن همه سنگاش براحتی دفع شد وصفرا خالی از سنگ
اینکه گفتین از علائم پرولاکتین بالاس.به سینت دست نزن و پیگیری کن حتما ببین چیه....نه تیروئیدم بالا ن ...
اخه میگن باید مثل شیر مایع باشه .یه چیز دیگه من پریودیم منظمه ولی موقعه پریودی درد ندارم وخونریزیم خیلی کمه در حد یک روز بعدش فقط لکس توهم اینطوری هستی ؟