من وقتی ۱۶ سالم بود پرولاکتینم خیلی بالا رفت و درمان کردم. الان که بازم ۲۴ سالمه پرولاکتینم بالا رفته😢 خواستم بپرسم که آیا ورزش و فعالیت باعث بالاتر رفتن پرولاکتین میشه؟ بعد اینکه من قبلا خیلی راحت لاغر میشدم الان سخت وزن کم میکنم، آیا پرولاکتین بالا به چاقی و دیر لاغر شدن مربوطه ؟
اگه ایتا داری برات میفرستم...اشکال نداره عزیزم همین ک شما سواد پزشکی داری برا همه بسه گلم..الان بیشت ...
هیچ کشوری واکسن رو اختیاری نکرده ونزدنشم جرم به حساب میاد،نمیدونم این حرفا رو کی پخش میکنه .من علمشو دارم چون درسش رو خوندم تو روبیکا وایتا واینستا نمیشه علم یادگرفت،واکسن میتونه عوارض داشته باشه من خودم چند روز پیش واکسن هاری وکزاز زدم عوارضم داست ولی عوارضش از خود بیماری کم تره ،بازم میگم اوتیسم هیچ ربطی به واکسن نداره وهیچ مقاله وتحقیقی ربطش رو اثبات نکرده
باز رفتید رو تنطیم کارخونه حرفای بی اساس ،اعتقاد به این که اگه بزارن طب سنتی رشد کنه دارو خونه هاومط ...
من خودم اگزمای شدید داشت دستم درصورتی ک زخم میشد و خون میومد،،و عفونت مکرر رحم هم داشتم..همه جور دکتر رفتم و همه مدل آزمایش و آمپول و یه عالمه دارو...پس چرا خوب نشدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیگم کلا طب نوین بسته شه..من معتقدم ک دوتاشون باید مکمل هم بشن..ولی شما کلا طب سنتی رو رد میکنید ...
خوب رد میکنم چون بی ربط میگه شما میگید پرولاکتین بالا بخاطر کبده درصورتی که هیچ ربطی به هم ندارن وقتی حتی جیزای بیسیک پزشکی هم اشتباه میگه چطور میتونه درست باشع .الان طبق حرف شما من باید برم کبدمو درست کنم تا پرولاکتینم بیاد پایین ولی در اصل کبد باعث افزایش پرولاکتین نمیشه .از نظر خودت این کار اشتباه نیست؟ .الان شما گلوت درد بگیره من بگم پاتو آتل ببند تا گلوت خوب شه بعد بگی ربطی نداره بعد من بگم ناراحت شدم تو داری علم منو زیر سوال میبری؟
من خودم اگزمای شدید داشت دستم درصورتی ک زخم میشد و خون میومد،،و عفونت مکرر رحم هم داشتم..همه جور دکت ...
چون عفونت واگزما درمانشون به عوامل زیادی بستگی داره وفقط دارو نمیتونه به تنهایی درمانش کنه .منم عفونت داشتم وبا دارو خوب نشدم چون هم هورمونام نا منطمه هم تحرکم کمه هم استرس دارم هم تغذیم اشتباهه واسه همین سیستم ایمنیم ضعیف شده ودارو هم تا همینجا میتونه کمک کنه ویه سری از دارو های گیاهیم هم هستن که آنتی بیوتیک ضعیفی دارن که برای درمانش کمک کنندس همراه با تغییر تو سبک زندگی ولی این دلیل نمیشه که طب سنتی تو همه چیز نظر بده وادعا کنه که میتونه همه چیزو درمان کنه ،طب سنتی بسیار محدوده وخیلی از چیزای که میگه کاملا اشتباهه ومربوط به زمانی هستش که دسترسی به اطلاعات پزشکی مثل الان نبوده وبیشتر از روی آزمون وخطا وحدس وگمان بوده نه علم