2777
2789
عنوان

پپتی جونیور

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست
خداروشکر عزیزم. چن وقتش بود؟ یعنی الرژیش خوب شده بود؟

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم ۹ماه. نه دکتر اشتباه تشخیص داده بود بعدش که فهمیدن تشخیصشون اشتباهه اجازه نمیداد شیرشو عوض کنم میگفت همین خوبه بذار بخوره. من دیگه خودم عوض کردم

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا. چه بد... علائمش چی بود؟

صورت و بدنش جوش زده بود. تجویز شیرش ربطی به حساسیت نداشتا دکتر تشخیص بیماری بدتری داده بود دوراز جون دخترم. ولی دید صورتشم جوش زده دیگه همون شیر رو داد

فدات عزیزم. چند ماهشه؟ مشکلش چی بوده

سه ماهشه. توی پی پیش یه بار چند نقطه خون دیدم. که به اینجا رسید. زیادم بالا میاورد که با رژیم خیلی بهتر شد اما از وقتی پپتی میدم دوباره زیاد بالا میاره

سه ماهشه. توی پی پیش یه بار چند نقطه خون دیدم. که به اینجا رسید. زیادم بالا میاورد که با رژیم خیلی ب ...

خون رو که دختر منم داشت یه بار دیدم. بالا هم خیلی می آورد یعنی هروقت من با استرس بهش شیر میدادم بالا می آورد ولی خب رفلاکسم داشت. خس خس سینه و انگار خلط داشت. پپتی خیلی واقعا بدمزست و سنگینه.یا زیاد میدی یا رفلاکس داره یا به خاطر مزه یا بهش نمیسازه. جز اینا نیست.حالا مطمئنی آلرژی داره؟

خون رو که دختر منم داشت یه بار دیدم. بالا هم خیلی می آورد یعنی هروقت من با استرس بهش شیر میدادم بالا ...

زیاد که نمیخوره نهایت ۹۰ تا. ریفلاکس داره و دارو میخوره. برادرش هم دکتر گفت الرژی داره ولی تا یک سالگی همه چی خورد غیر از شیر. نمیدونم والله دکتر گفته داره. ازمایشی جیزی ندادیم. الان گفته دوره ای ازمایش کالپروتکتین بدین. هنوز نرفتم 

زیاد که نمیخوره نهایت ۹۰ تا. ریفلاکس داره و دارو میخوره. برادرش هم دکتر گفت الرژی داره ولی تا یک سال ...

به خاطر رفلاکس بالا میاره. من دومتیدون میدادم خداروشکر خوب شد. بچه خواهرم آلرژی داشت هم تو مدفوع خون بود. هم اسهال بود هم کهیر میزد. من اینقدر دکترای بد دیدم سر دخترم. الان بگن ماست سفیده من میگم اشتباه میکنن.‌ ان شاءالله که حساسیت نداشته باشه

به خاطر رفلاکس بالا میاره. من دومتیدون میدادم خداروشکر خوب شد. بچه خواهرم آلرژی داشت هم تو مدفوع خون ...

دختر منم دفعش زیاده تقریبا ۴ بار در روز. گاهی خلطی. کهیر نزده بود تا خالا، پپتی که دادم پیشونیش یه کوچولو کهیر زد که پماد زدم خوب شد

دختر منم دفعش زیاده تقریبا ۴ بار در روز. گاهی خلطی. کهیر نزده بود تا خالا، پپتی که دادم پیشونیش یه ک ...

دفعش ۱۰بارم در روز باشه طبیعیه. دختر منم ۵یا ۶بار بود که دکترش گفت مشکلی نیست.ولی خب خلطی حساسیت و چیزای دیگه باعثش میشه. ولی حساسیت از بدن میریزه بیرون اول. صورت از گرمی و بوسیدن هست.دختر من پر بود صورتش 

دفعش ۱۰بارم در روز باشه طبیعیه. دختر منم ۵یا ۶بار بود که دکترش گفت مشکلی نیست.ولی خب خلطی حساسیت و چ ...

نمیدونم والله انقدر گیج شدم تا وقت میکنم سریع میام نی نی سایت سرچ میکنم سوال میکنم از بقیه. اخه بچه اولم که الرژی داشت همیشه خس خس داشت و توی خوابم خر و پف میکرد. ولی دومی خداروشکر راحت نفس میکشه بی صدا. علائمش خفیف تره

مرسی عزیزم جواب دادی. دخترم با جونیور خیلی بالا میاره. گیج شدم

ببین منم پپتی میدادم یمدت نبود مجبور شدم جونیور بدم...یعنی اووونقدر حال بچم بد شد رفلاکسش بدتر شد حتی بالامیوورد..باخودم میگفتم ازچیه..اینکه قوی تره شیرش...دوباره پپتی معمولی موجود شد بهش دادم..فهمیدم از همون جونیور کوفتی بود بچم معدش بهم ریخته بود..شمام پپتی معمولی بده عزیزم..جونیورا چربه ی روغن خاص داره به خیلیا اصلا نمیسازه سنگینه

نمیدونم والله انقدر گیج شدم تا وقت میکنم سریع میام نی نی سایت سرچ میکنم سوال میکنم از بقیه. اخه بچه ...

من که میگم خس خس برای رفلاکس هست نه حساسیت چون دختر خودم شدیدش رو داشت .چون وقتی پپتی جونیور میخورد خیلی بیشتر میشد. روغن ام تی سی اویل داره اصلا برای رفلاکس خوب نیست. من قطع کردم خوب شد. اگه آلرژی خیلی شدیدی نداره پپتی ساده بده خیلی بهتره

ببین منم پپتی میدادم یمدت نبود مجبور شدم جونیور بدم...یعنی اووونقدر حال بچم بد شد رفلاکسش بدتر شد حت ...

اخه دوتا دکتر مستقیم منو انداختن توی پپتی جونیور. حتی نگفتن پپتی تست کنم. به نظرت خودم سرخود تست کنم؟ من نمیدونم الرژیش در چه حده. یه بار توی مدفوعش خون دیدم و گاها بالامیاره که خلطیه. مدفوعشم گاهی مخاطیه