2777
2789
عنوان

پپتی جونیور

231 بازدید | 32 پست

سلام خانما پپتی جونیوز وزن دهی داره؟پسرمن رفلاکس داره با شیر ای ار بهترنشد دکتر اینو داد

ولی شنیدم حساسیت پروتیین گاوی اسهال و خون تو ادرار هست...ولی پسرمن این علایم نداشت

بچه هایی که حساسیت بالایی دارن  پپتی جونیور میخورن. خیلی چاق کننده نیست ولی وزن میده .بازم بستگی به بچه داره. ولی خب چرب هستش . چرا برای رفلاکس این شیر رو نوشته؟ خیلی بدمزه هستش دختر من که از همون اول خورد دیگه زده شده بود نمیخورد خودم مجبور شدم شیرشو عوض کنم

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هایی که حساسیت بالایی دارن پپتی جونیور میخورن. خیلی چاق کننده نیست ولی وزن میده .بازم بستگی به ...

نمی دونم والا پسرم چهارماهشه خرخر سینه داره گاهی سرفه تازگیها وزنگیریش کندشده اس امپرازول می خوره...اینو داد ولی نمی خوره نمیدونم چیکارکنم دوباره ای ار بدم یا معمولی بدم...شما عوض کردین چی دادین؟

نمی دونم والا پسرم چهارماهشه خرخر سینه داره گاهی سرفه تازگیها وزنگیریش کندشده اس امپرازول می خوره... ...

دختر منم دقیقا همینجوری بود انگار خلط داشت.ولی شیرخشک پپتی رو سر یه جریان دیگه نوشته بود دیگه هم حاضر نبود عوض کنه من خودم عوض کردم با اینکه رفلاکس داشت ولی خب خداروشکر خورد مشکلی پیش نیومد. پیش یه متخصص دیگه رفته بودم برای رفلاکسش دومتیدون نوشته بود این شربت خوبی بود. دختر شما چون قبلا شیرخشک رفلاکسی میخورده به خاطر همین وزنش خوب بالا نیومده چون اونا وزن نمیدن زیاد. جونیور رو اگه بخوره وزن میگیره چون یه روغنی داره وزن دهی داره. حالا شما باید مطمئن بشی برای رفلاکسش نوشته یا احتمال حساسیت داده. به نظرم پیش یه متخصص خوب گوارش حتما برو

دختر منم دقیقا همینجوری بود انگار خلط داشت.ولی شیرخشک پپتی رو سر یه جریان دیگه نوشته بود دیگه هم حاض ...

الان سونو بردیمش می گه رفلاکس نداره😐پس این همه علایم از چیه حساسیته حتما

خب پس احتمال حساسیت داده که پپتی نوشته. علائمش چی بوده؟

سرفه جدیدا زیاد شده خاراندن صورت رفلاکس ولی مدفوعش مشکلی نداشت..قبل ای ار شیر اپتامیل پی دی اف می خورد که پروتینش زیاده...نمی دونم والا گیج شدم

سرفه جدیدا زیاد شده خاراندن صورت رفلاکس ولی مدفوعش مشکلی نداشت..قبل ای ار شیر اپتامیل پی دی اف می خو ...

همیشه حساسیت تو مدفوع خودشو نشون نمیده .ولی صورتش خارش داره احتمال داره حساسیت باشه. تو ۴ماهگی پپتی دادن خیلی واقعا سخته. من که همش با قند بهش میدادم . بچه های رفلاکسی رو که زود غذا خور میکنن.من از ۴ماهگی از خیلی کم شروع کردم . با دکترش مشورت کن ببین نظرشه غذا خورش کنی. 

سلام عزیزم. شیرشو عوض کردی؟ چی دادی؟ بهش ساخت؟

سلام. بله من نان بهش دادم خداروشکر ساخته. قبلشم البته ببلاک میدادم و آپتامیل اینا هم ساخت ولی چون کم پیدا میشد نان دادم