2777
2789
عنوان

کیا اینجا پزشک هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 34 پست
چی بود علتش قبلا؟ تو‌هیپوفیز بود مشکل؟

بله تو هیپوفیز بود ...ترشح خیلی بالا داشت پرولاکتینم ..البته ام از ای هم دادم خداروشکر کار به عمل نرسید و با یه قرص حل شد به لطف خدا ‌.... پریودیم دوماه یک بار  بود به دکتر زنان مراجعه کردم بهم قرص ال دی و چند تا دیگه قرص داد باعث شد پرولاکتینم بالا بره و ریزش موی به شدت زیادی بگیرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میگن باید مثل شیر مایع باشه .یه چیز دیگه من پریودیم منظمه ولی موقعه پریودی درد ندارم وخونریزیم خ ...

من سه ماه یک بار پریود میشدم اون موقع ...اما الان ده روز عقب میندازم هرماه ..درد زیاد و خونریزی معمولی هم دارم...اما ماه قبل دقیقا همینطور که شما گفتین پریود شدم بدون هیچ درد و خونریزی فقط در حد لک خون تازه که حتی لباسمم کثیف نکرد....حتما برولاکتینت بالاس حتما چک کن ....حتما

پرولاکتین بخاطر مشکل توغده هیپوفیزه چه ربطی به کبد داره .کبد خشک دیگه چه صیغه ایه 🫠

بله گلم متوجه ام...ولی وقتی کبد حرارتش میره بالا و رطوبت کمی هم داره ب مرور مغز رو سردمیکنه و این غده رو تحریک میکنه

متاسفانه الان خیلیا با تغذیه نامناسبی ک دارن و یا استرس ها و عصبانیت ها و افکارمنفی ک دارن این مشکلات براشون ایجادمیشه

بله گلم متوجه ام...ولی وقتی کبد حرارتش میره بالا و رطوبت کمی هم داره ب مرور مغز رو سردمیکنه و این غد ...

عزیزم این نظریات سردی وبلغم و...مال دوهزار سال قبله زمانی که پزشکا اعتقاد داشتن مغز مرکز تصویه خونه وقلب مرکز تفکر نظرات اون زمان بخ دلیل این بود که علوم تجربی هنوز وجود نداشت وهمه چیز براساس حدس وگمان بود ولی نمیدونم طب سنتی چرا دست از سر این نظریات قدیمی وغیر علمی برنمیداره .خود بقراطم اگه الان بود حرفای خودش رو پس میگرفت ،پرولاکتینم وقتی بالا میره که زن تو اواخر بارداری یا بعد زایمانش باشه ولی وقتی حامله نباشی به دلیل بزرگ شدن هیپوفیز یا وجود غده روی اون هستش حالا نمیدونم چطور ربطش دادن به کبد 

عزیزم این نظریات سردی وبلغم و...مال دوهزار سال قبله زمانی که پزشکا اعتقاد داشتن مغز مرکز تصویه خونه ...

نمیدونم چرا شماانقد مخالف طب سنتی هستین بااینکه هم طب نوین هم طب سنتی باید مکمل هم بشن تا کمک بشه به سلامتی افراد..وقتی ما با دوسه تا گیاه ک همش ساخت خداست با پاکسازی بدن این مشکل رو رفع میکنیم لابد ربط دارن بهم خب

نمیدونم چرا شماانقد مخالف طب سنتی هستین بااینکه هم طب نوین هم طب سنتی باید مکمل هم بشن تا کمک بشه به ...

خوب قارچ سمیم خدا ساخته به این معنب نیست که نیشه خوردش .وقتی از لحاط علمی کبد وپرولاکتین ربط به هم ندارن چرا به زور میخوان بگن ربط داره ،مثل اینه بگیم سکته قلبی بخاطر مشکل مثانس همینقدر بی ربطه .مخالفم چون میخوان بگن درمان تمام مریضی ها رو میدونن در صورتی که طب سنتی فقط واسه تعداد محدودی مریضی میتونه مفید باشه که اونم اکثرا با دارو های که تولید شده سریع تر رفع میشن،قدیم چون پزشکی زیاد پیشرفت نکرده بود مجبور بودن از گیاهان برای درمان استفادع کنن وگرنه اگه از اول دارو بود دیگه نمیرفتن سراغش ،اکثر پزشکای قدیمی هم مثل ابن سینا و..‌خودشون بخاطر مریضی های مردن که امروزه بایه دارو وواکسن درمان میشه اگه انقدر اثر گزاره پس جرا خود پزشکا میمردن؟

خوب قارچ سمیم خدا ساخته به این معنب نیست که نیشه خوردش .وقتی از لحاط علمی کبد وپرولاکتین ربط به هم ن ...

قرارنیست طرف وقت مرگش رسیده باشه ربط بدین ب این چیزا..داری حرف ازواکسن میزنی همون واکسنی ک همه بعد اززدنش همه جور مریضی گرفتن..واکسنی ک باعث فلج مغزی و اوتسیم شدن و هزاران تا بیماری کودکان شده..واکسنی کطرف بچش سالم بوده بعد از زدن واکنس18ماهگی یا فلج شده یا تکلمش رو ازدست داده..و حتی مقاله هایی هم هستش ک ثابت شده همش بخاطر این واکسن هایی ک اسرائیل تولیدمیکنه..واکسن ها وتغذیه های نامناسبی ک الان 90درصد دخترا تنبلی گرفتن و نازاشدن و هزاران تا مشکلات دیگه

و خداروشکر هیچ کدوم از اساتید طب سنتی این واکسن هارو نمیزنن و همشونم سالمن..

خوب قارچ سمیم خدا ساخته به این معنب نیست که نیشه خوردش .وقتی از لحاط علمی کبد وپرولاکتین ربط به هم ن ...

طب نوین هم خطا و اشتباه داره توی کارش..مثل همون پزشکی ک ب جای قط کردن پای چپ طرف پای راست شخص رو قط کردن و شخص برای همیشه بدون پا شدن...

یا تزریق آمپول های اشتباهی ک باعث مرگ طرف شده

من مخالف طب نوین نیستم میگم باید مکمل هم باشن همونطور ک الان داخل داروهاشون ازداروهای گیاهی هم استفاده میکنن

ولی شما رد میکنید این طب رو 

طبی ک بدون نیاز به آندوسکوپی و ... با پاکسازی معده انواع مشکلات معده رو رفع میکنه

و بدون نیاز به آی وی اف با پاکسازی رحم شخص طبیعی باردارمیشه

و متاسفانه خیلی بهش بها نمیدن چون اگه طب سنتی بیاد در همه داروخونه ها و آزمایشگاه ها و سونوگرافی ها و غیره بسته میشه

ولی ان شالله با فرهنگ سازی هایی ک داره میشه طب سنتی جون میگیره دوباره

قرارنیست طرف وقت مرگش رسیده باشه ربط بدین ب این چیزا..داری حرف ازواکسن میزنی همون واکسنی ک همه بعد ا ...

عزیزم شما مشکلت اینه سواد پزشکی نداری فقط یه چیزی شنیدی تکرار میکنی .اولن واکین های که واسه نوزادا زده میشه باعث ریشه کن شدن خیلی از بیماری های خطر ناک شده مثل فلج اطفال ،کزاز وسرخک و...همه بچه ها تودنیا میزنن چه ایران چه اسرائیل و...بعدشم من خودم دکتری علوم اعصاب دارم کجا توکدوم مقاله وتحقیقی گفتع واکسن باعث اوتیسم شده .اوتیسم یه بیماریه ارثیه چه ربطی به واکسن داره 

عزیزم شما مشکلت اینه سواد پزشکی نداری فقط یه چیزی شنیدی تکرار میکنی .اولن واکین های که واسه نوزادا ز ...

اگه ایتا داری برات میفرستم...اشکال نداره عزیزم همین ک شما سواد پزشکی داری برا همه بسه گلم..

الان بیشتر کشور ها واکسن رو اختیاری کردن چون تاثیرگذاره برای همه این مشکلات...

ولی ایران قبول نمیکنه

شخصی رو میشناسم ک جلو خودم بعد اززدن واکسن کرونا دستش برای یه ربع حالت فلجی گرفت

بعد ازاونم کلا بویاییش کم شد..

طب نوین هم خطا و اشتباه داره توی کارش..مثل همون پزشکی ک ب جای قط کردن پای چپ طرف پای راست شخص رو قط ...

باز رفتید رو تنطیم کارخونه حرفای بی اساس ،اعتقاد به این که اگه بزارن طب سنتی رشد کنه دارو خونه هاومطبا درشون بسته میشه،همه بیماریاعم با چند تا گیاه درمان میشه 

باز رفتید رو تنطیم کارخونه حرفای بی اساس ،اعتقاد به این که اگه بزارن طب سنتی رشد کنه دارو خونه هاومط ...

من نمیگم کلا طب نوین بسته شه..من معتقدم ک دوتاشون باید مکمل هم بشن..ولی شما کلا طب سنتی رو رد میکنید و برام سنگینه..