2777
2789
درست میشه به حق فاطمه زهرا همه چیز درست میشه به خدا امید داشته باش یادت نره ناامیدی بزرگترین گناهه

خسته شدم از بس دلمو به امیدشون روشن کردمو هیچ خبری نشد و اوضاع بدترم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بخوای از خدا تا معجزه بشه ، یکیش همسایمون که بیمار بود انگار یه غده نمیدونم چی روی بینی یا داخل ...

بله منم همش استرس مریضی دارم ولی پول ندارم برم دکتر بخاطر همین پرسیدم

مرسی جواب دادی عزیزم

گفتن کیسه صفرات پره سنگه توسونو معلوم بود و وقت عمل بهم دادن .. رفتم راهیان نور گفتم برگردم میام برای عمل چون تاریخش دوهفته بعد بود . یه تابوت شهدای گمنام بود اونجا اسممو نوشتم گفتم مشکلم حل شه عمل نکنم  کلااونجا فکر وذکرم عمل بود  ولی بعد اون شهید سوار اتوبوس شدیم دلپیچه بدی گرفتم نگران شده بودم دیگه رفتم سرویس بعد نیم ساعت ببخشید ولی همونجا دفع شد من ک نمیدونستم بازم صفراس وقتی برگشتم شهرمون و رفتم پیش دکتره گفت قبل عمل باید مجددا سونو بدی ک سنگا تکون نخورده باشن تو بدن  خلاصه دادم و گفتن هیچ سنگی نیس .. گفتم شما ک گفتید دفع نمیه سنگ صفرا گفتن معجزه اس

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

گفتن کیسه صفرات پره سنگه توسونو معلوم بود و وقت عمل بهم دادن .. رفتم راهیان نور گفتم برگردم میام برا ...

من خیلی مشکلات دارم که انگار همشون واقعی ان.

مثلا همین ده دقیقه پیش متوجه شدم رو زبونم توده هست😭

من خیلی مشکلات دارم که انگار همشون واقعی ان.مثلا همین ده دقیقه پیش متوجه شدم رو زبونم توده هست😭

دکتر گفت توده اس؟

ینی چی انگار واقعی ان

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست