2777
2789
عنوان

اسم کاربریمو حفظ کنید خداوکیلی دیگه بچه مچه نیاد تو تایپکای من

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 51 پست
ببین برو دکتر،خون تیره منشأ اش از قسمت های بالای روده گوارشه،احتمالامعده،و خون تیره از قسمت های پایی ...

مشکلم اینه ک نمیتونم تشخیص بدم ک واقعا چیزی ک دیدم خونه یا نه چون به صورت رگه ای نیست و اصطلاحا در حد دایره های کوچیکه با عرض پوزش

☁️

اشکال ندارد

یه دکتر برو همینارو براش توضیح بده

ان شاالله که مشکلی نداری

ولی اگه بری آزمایش بدی حداقل دل خودت آروم میشه

اگه دور از جونت مشکلی هم داشته باشی همین اول کار تشخیص داده میشه و رفع میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو امضات بنویس مثلا زیر ۲۰سال یا زیر ۳۰سال نیاد تو تاپیکم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

حق.....

اینجا واسه سوالای زنانه و خانماس بچه مدرسه ای نمیدونم چی میخواد اینجا . سوالم که میکنی ی سری کارآگاه میان میگن فیکی . مردی . من خیلی سال پیشم با نی نی سایت آشنا بودم اصلا اینطور نبود . راحت سوال میپرسیدی و جواب می‌گرفتیم 

دقیقا یه سری بچه سال های اینجا پرو بی ادب و گستاخن  یه نظری میدی یا تاپیک میزنی فورا هارت پورت میکنن.کم نیار در برابرشون فقط باید رید بهشون حتی اگه تعلیق بشی

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

ببین اگر خون رو خود مدفوع باشه فقط سطح مدفوع احتمالا بخاظر یبوسته 

اگر داخل مدفوع باشه احتمالا عفونته

من خودم یبار خون داخل مدفوعم بود خیلی شدید عفونت روده گرفته بودم خیلی بد بود دل درد و اسهال و همه چیز داشتم

بهتره یه ازمایش مدفوع بدی 

علائم دیگع نداری؟ 

تو امضات بنویس مثلا زیر ۲۰سال یا زیر ۳۰سال نیاد تو تاپیکم

بخدا دیگه مجبورم

یچیزایی میگن اصلا ربطی به موضوع نداره یجوری ادمو خورد میکنن از مطرح کردن موضوعم پشیمون میشم

☁️

حق میگیمن هم سعی میکنم کم بیامنمیشه حرف زد میپرن به ادم فحش میدن توهین میکنن اصلا یه وضی

بخدا خیلی بیتربیتن من یبار یه تاپیک زدم هی اومد مسخرم کرد ول نمیداد باز تو تاپیکای دیگمم اومد یه مشت بچه مدرسه عقده ای بیتربیت پرو هستن

ببین اگر خون رو خود مدفوع باشه فقط سطح مدفوع احتمالا بخاظر یبوسته اگر داخل مدفوع باشه احتمالا عفونته ...

ب صورت رگه ای نیست و در حد ی نقطه های کوچولوعه

هیچ علائم دیگه ای ندارم فقط یکی دو ماه پیش تا سی روز کامل پهلوی راستم درد میکرد حس میکردم ی حباب زیر پهلومه اینهمه سونو و ازمایش عفونت ادراریم دادم چیزی نشون نداد و خود ب خود خوب شدم

☁️

ب صورت رگه ای نیست و در حد ی نقطه های کوچولوعههیچ علائم دیگه ای ندارم فقط یکی دو ماه پیش تا سی روز ک ...

شاید اشتباه میکنی اخه خون تو مدفوعم اینجور نیست قشنگ واضح هست مدفوع خونی میشه 

درد یا حس سوزش موقع دفع نداری؟

بخدا خیلی بیتربیتن من یبار یه تاپیک زدم هی اومد مسخرم کرد ول نمیداد باز تو تاپیکای دیگمم اومد یه مشت ...

اینجا قد قد میکنن

بیرون اینجا هیچی نیستن

چهار تا ادم با شخصیتم توی سایت باشن اینا مهلت نمیدن نظر بده

دقیقا یه سری بچه سال های اینجا پرو بی ادب و گستاخن یه نظری میدی یا تاپیک میزنی فورا هارت پورت میکنن ...

واقعا تو دل شکوندن و حاضر جوابی همتا ندارم ولی دلم نمیخواد شخصیت کسی رو‌خورد کنم

یا تاپیک میزنن کاملا محترمانه نظرم خودمو و چیزی که بنظرم درسته رو میگم بدون هیچ توهینی بازم بی احترامی میکنن اگه نظرت مخالف نظر اونا باشه!

☁️

واقعا تو دل شکوندن و حاضر جوابی همتا ندارم ولی دلم نمیخواد شخصیت کسی رو‌خورد کنمیا تاپیک میزنن کاملا ...

اشتباه میکنی منم دوس نداشتم ب کسی حرفی بزنم میگم چطور اون میتونه اینکارو کنه من نکنم.با هرکی مث خووش باش حتی تو واقعیت

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️