2777
2789
عنوان

اسم کاربریمو حفظ کنید خداوکیلی دیگه بچه مچه نیاد تو تایپکای من

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 51 پست
حق.....اینجا واسه سوالای زنانه و خانماس بچه مدرسه ای نمیدونم چی میخواد اینجا . سوالم که میکنی ی سری ...

دقیقا الان بخدا هر تایپکی میزنم خجالت میکشم 

یادمه ی بار تاپیک زدم درمورد هایمن (پرده بکارت) ی سوال زنونه پرسیدم ی سری بچه مچه ریختن تو تاپیک ک تو عهد قجر موندی اصلا پرده ای وجود نداره!

بیا و تحمل کن

☁️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید اشتباه میکنی اخه خون تو مدفوعم اینجور نیست قشنگ واضح هست مدفوع خونی میشه درد یا حس سوزش موقع دف ...

نه اصلا

منم از وجود خون مطمئن نیستم زیاد فقط زیر پهلوی راستم یکم درد میکنه ک نزدیک پریودمم هست

☁️

نه اصلامنم از وجود خون مطمئن نیستم زیاد فقط زیر پهلوی راستم یکم درد میکنه ک نزدیک پریودمم هست

اون زیر پهلو احتمالا بخاطر پریودیه 

من حس میکنم اصلا خونی نیس 

ولی یه ازمایش مدفوع بده برای اطمینان 

ولی خون نیس احتمالا 

اینجا قد قد میکننبیرون اینجا هیچی نیستنچهار تا ادم با شخصیتم توی سایت باشن اینا مهلت نمیدن نظر بده

ی بار تاپیک زدم باز نمیدونم اعصابم از کجا خورد شده بود باز 

گفتم کاش چهارتا ادم حسابی تو سایت میبود به جای اینکه همو مسخره کنن برا رشد شخصیت و علمشون تلاش میکردن حداقل فن جواب دادن رو یاد بگیرن

یجوری ریختن تو تاپیک و مسخره کردن کلا پشیمون شدم

☁️