2777
2789
عنوان

اسم کاربریمو حفظ کنید خداوکیلی دیگه بچه مچه نیاد تو تایپکای من

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 51 پست
بیشتر اگه ی مشکلی چیزی داشته باشم یا نظر جمعی بخوام میام نی نی سایت ولی بازم هر چی بگم اعصابمو خورد ...

من دیگه کارم رسیده به سوال کردن از chat gpt تا راهکار گرفتن از این سایت😄

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خون روشن معمولا نگران کننده نیست بخاطر یبوست یا شقاق یا بواسیره درمانش راحته تقریبا اما خون پنهان ت ...

با عرض معذرت فقط رنگش حس میکنم یکی دو روزه زرد شده و درمورد خون هم اصلا مطمئن نیستم چجوریه چون در حد یکی دو میلی‌متره اندازه اون زائده‌هایی که به عنوان خون میبینم

انیدوارم منظورمو رسونده باشم

☁️

حق میگیمن هم سعی میکنم کم بیامنمیشه حرف زد میپرن به ادم فحش میدن توهین میکنن اصلا یه وضی

خوب کاری میکنی 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

با عرض معذرت فقط رنگش حس میکنم یکی دو روزه زرد شده و درمورد خون هم اصلا مطمئن نیستم چجوریه چون در حد ...

متخصص باید بری یه سونو شکمی و تست عفونی بدی عزیزم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

یبوست چن روز پیش داشتم الان همه چی نرماله نمیدونم چرا اینجوریم

خب عزیزم شاید بواسیرت زده بیرون برو پیش متخصص

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

ببین برو دکتر،خون تیره منشأ اش از قسمت های بالای روده گوارشه،احتمالامعده،و خون تیره از قسمت های پایینی (انتهای روده)

تیره که میگم منظورم. سیاهه 

مثل خون خشک شده

رنگ خون هم نشون دهنده ی منشأ خون هست و خونریزی لوله ی گوارش می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه دیگه

ممکنه خطرناک باشه

و ممکنه هیچ مشکلی هم نباشه و چیز ساده ای باشه

اینجا معمولا کاربرا باتوجه به تجربه ی خودشون جوابتو میدن

برو آزمایش بده که خیالت راحت بشه