2777
2789
جلوی یه قانون اشتباه رو از هرجا بگیرن منفعته و اینم به عنوان حقوقی یادت باشه اصل عطف به ماسبق نشدنه ...

اره اما ناحقیه یه دوره یه قانونی بیاد همه قبول شن بعدش یهو دوباره سخت بشه قبولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اگه اینطوره پس خوشبحال اونایی که قبول شدن

ببین حدودا ۱۰درصد اونایی که ثبت نام کردن قبول شدن ولی تکه علاقه دارید بخونید همه مخالف طرح تسهیل ان ولی من میگم هرکس سواد داشته باشه میمونه ولی نه اونایی که با ۱۰تومن هم پرونده برمبدارن آخر سر حذف میشن خود به خود پروانه شو نو تمدید نمیکنن

شهر کوچیک باشی نه زیاد من نمیتونم بگم درآمد رو ولی خب شهر بزرگ یا شهرای شمال کشور قطعا خوبه

درامد سردفتری هم بستگی به تلاش سردفتر و اینا داره

مثل وکالت که میگن به مهارت وکیله میزان درآمدش؟

شمال کشور تو یه شهر با حدود یک میلیون جمعیت بنظرتون درآمد چه حدوده

ببین من دوستم سردفتره سنشم بالای ۴۰هست همسرشم دفتر طلاق و ازدواج داره دوستم درآمدش ۴۰الی ۵۰متغیره این که میگم فقط گفته دوستمه من نه تا حالا به دفترش رفتم نه پرسیدم خودش به بار تو گروه گفت دیگه راست و دروغش خدا داند

اره اما ناحقیه یه دوره یه قانونی بیاد همه قبول شن بعدش یهو دوباره سخت بشه قبولی

همه قبول نشدن . اگه این قانون ادامه داشته باشه به ضرر همون وکلایی هست که بعدا هم قبول میشن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!