2777
2789
پس تو نشست خبری چند ماه پیش شبکه خبر یه مسئولی میگفت

چرت و پرت میگفت میخوان زیراب این قانون تسهیلو اینجوری بزنن البته کاش واقعا قانونش نسخ شه . وکالت راحت شده اما نه با این درصدای داغون و منفی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرت و پرت میگفت میخوان زیراب این قانون تسهیلو اینجوری بزنن البته کاش واقعا قانونش نسخ شه . وکالت راح ...

برداشته بشه باید اینایی که با این قانون قبول شدن هم دوباره امتحان بدن وگرنه ناحقیه

وا هر خونه یه وکیل چیه درسته وکیل زیاد شده ولی شما غصه نخور خود به خود اوناییکه سواد و استعداد کافی ...

تسهیل برداشته بشه باید اینایی که با این قانون قبول شدن هم دوباره امتحان بدن وگرنه ناحقیه

برداشته بشه باید اینایی که با این قانون قبول شدن هم دوباره امتحان بدن وگرنه ناحقیه

اونایی که با قانون تسهیل قبول شدن دوباره آزمون بدن🤣بکو‌که شوخی میکنی سوالای سال ۹۲رو دیدی اگر بتونی از هر درس ۳تا سوال بزنی میتونی این حرفو بزنی سطح سوالات واقعا سخته سختر از سخت

جلوی یه قانون اشتباه رو از هرجا بگیرن منفعته و اینم به عنوان حقوقی یادت باشه اصل عطف به ماسبق نشدنه قانونه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!